Partnerský horoskop na 4. červnový týden: Lvi se partnerovi otevřou, Berani si popovídají

Partnerský horoskop na 4. červnový týden: Lvi se partnerovi otevřou, Berani si popovídají
Tento týden se máme na co těšit. Slunce v úterý vstoupí do vlivu Raka a nastává letní slunovrat. Ve středu vstoupí planeta lásky a krásy Venuše do vlivu Blíženců. Toto všechno dohromady nám dává sílu být k našim partnerům neobyčejně vnímaví. Co čeká právě vás? To se dozvíte v tomto článku.

Beran (21. března – 19. dubna)

Váš partner bude jásat, většina vaší pozornosti se bude upírat na něj. Můžete spolu vyrazit na společnou večeři, spíše si ale společně navaříte doma. Společné aktivity upevní váš vztah. Od středy také můžete vyrážet na výlet, budete si mít rozhodně o čem povídat a výlet si užijete.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud se vám něco ve vztahu nelíbí, svému partnerovi to oznámíte. Nebudete si brát servítky, a to zejména během letního slunovratu. Od středy budete poněkud klidnější, jelikož naleznete správnou rovnováhu mezi partnerem a kariérou. Budete sami sebou, což vašeho partnera fascinuje.

Blíženci (21. května – 21. června)

Partner konečně pozná, že i vy jste schopni cítit lásku, budete ji totiž projevovat mnohem intenzivněji, a to již od úterý po dobu následujících čtyř týdnů. Budete mít totiž zvýšenou sebedůvěru. Od středy můžete vymyslet pro svého partnera příjemné překvapení.

Rak (22. června – 22. července)

Slunce v úterý vstupuje do vlivu vašeho znamení a svítí vám na lepší časy. V partnerství se již nebudete cítit tak odcizeně. Pokud stojíte o silné zlepšení vztahu, musíte si tento fakt plně uvědomovat, abyste dosáhli lepších výsledků.

Lev (23. července – 22. srpna)

V úterý začnete pracovat sami na sobě. Budete se cítit, jako byste se od partnera měli distancovat, abyste dosáhli požadovaných výsledků, budete chtít být o samotě. To se změní ve středu, kdy budete k partnerovi otevřenější až do konce týdne.

Zdroj: Prostock-studio/ Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Nezapomeňte s sebou vzít partnera, až vás v úterý posedne společenský duch. Ve středu s vámi bude mít partner daleko lepší pořízení. Budete se partnerovi věnovat, abyste dostali odpověď na otázku smyslu a dlouhověkosti vašeho vztahu. To vám vydrží po zbytek týdne.

Váhy (23. září – 23. října)

Vezměte partnera s sebou do říše vzdělávání a osvojování nových znalostí, kam se vydáte již na začátku tohoto týdne. Pokud partnera nevezmete na cestu za poznáním do nových krajů, může dojít k zamilování do jiné osoby.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud vás váš partner chce zastihnout ve veselé náladě, měl by počkat do středy. V ten den si totiž uvědomíte, že aby váš vztah fungoval bezchybně a byl založen na vzájemné důvěře, musíte ze sebe vypustit veškerou negativní energii a projevovat více lásku. Do neděle máte rozhodně co pilovat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud se domníváte, že vám váš partner brání v seberealizaci, v úterý to drsně pocítí. Pokud pro vás není žádným přínosem, jednoduše se ho zbavíte. Pokud si to nemyslíte, od středy až do konce týdne se zaměříte na aktivity, které vás baví oba.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Od úterý po následující čtyři týdny se nezaměříte na práci, nýbrž na svého partnera. V poslední době jste doma nemluvili o ničem jiném než o práci, to se však již tento týden změní. Začnete se podílet na společných aktivitách. Tento týden budete pracovat, ale pouze omezeně.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zaměříte se na své zlepšení. Pokud máte pocit, že se k partnerovi nechováte nejvhodněji, již na začátku týdne uděláte vše pro to, abyste to změnili. Již ve středu budete více přístupni zábavě, a proto akceptujete veškeré návrhy svého partnera. Společný zájem vás spojí více.

Ryby (19. února – 20. března)

V úterý vám začíná vaše měsíční perioda romantiky. Budete se chtít se svým partnerem více sblížit a udělat vše pro to, aby byl ve vztahu šťastnější. Od středy navíc budete hodně komunikativní, tudíž se váš partner doslechne od vás mnoho zajímavých námětů na zlepšení vztahu.

Zdroj článku: