Partnerský horoskop na 3. prosincový týden: Raci udělají partnerovi radost, Býci budou podráždění

Partnerský horoskop na 3. prosincový týden: Raci udělají partnerovi radost, Býci budou podráždění
Vztah bude na začátku týdne dobrý, jenže poté se uprostřed týdne Slunce střetne s Neptunem, je dost možné, že si s partnerem nebudeme rozumět nebo ho začneme úplně ignorovat. O víkendu se Merkur pod vlivem Kozoroha střetne s Uranem, což vyústí v naši přílišnou zamyšlenost, v důsledku čehož hrozí menší hádky. Jak si s partnerem povedete vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Nevíte-li, na kdy si naplánovat rande, abyste příjemně překvapili svou drahou polovičku, je to pondělí a úterý. Budete totiž romanticky naladění. Ve středu a ve čtvrtek s vámi nebude kloudná řeč, budete zamyšlení. Čas intimity nastává o tomto víkendu.

Býk (20. dubna – 20. května)

První dva dny v tomto týdnu se budete cítit obzvláště romanticky. Partnerovi budete chtít vyhovět ve všem, bude vás nadměrně přitahovat. Jak týden bude pokračovat, budete příliš přepracovaní a můžete na partnerova slova zareagovat podrážděně. O víkendu začnete uvažovat o těchto slovech.

Blíženci (21. května – 21. června)

Přecitlivělost vám rozhodně nebude cizí začátkem týdne, ale partnerovi to na vás tentokrát přijde sladké. Ve středu a ve čtvrtek budete vůči partnerovi nedůvěřiví, můžete se pohádat. V pátek se kvůli tomu budete cítit špatně a vymyslíte na celý víkend zábavný program jako omluvu.

Blížence přemůže přecitlivělost. Zdroj: Stock-Asso/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Začátkem týdne budete chtít svému partnerovi udělat radost, možná mu koupíte dárek. S výběrem ovšem pozor, budete mít sklon k přílišnému utrácení. Uprostřed týdne budete chtít dělat s partnerem vaši běžnou činnost, ovšem stane se něco, co vám zkazí plány. O víkendu zjistíte, zda se k sobě s partnerem skutečně hodíte.

Lev (23. července – 22. srpna)

Svého partnera můžete nadchnout svými moudry v pondělí a v úterý. Tyto dny totiž budete chtít být slyšet nejvíce. Uprostřed týdne můžete přestat věřit partnerovi, který si vaši důvěru zaslouží. Pokud budete partnerovi o víkendu naslouchat, opět se udobříte.

Panna (23. srpna – 22. září)

V pondělí začnete být k partnerovi mimořádně všímaví, také mu začnete plnit jeho přání, která vám řekl již před několika dny. Ve středu však nabydete dojmu, že partner před vámi má tajemství, a nebude s vámi kloudná řeč až do čtvrtka. O víkendu se vše zklidní, začnete opět vnímat partnerovy přednosti.

Váhy (23. září – 23. října)

Mírumilovnost bude u vás běžná začátkem týdne. S partnerem si budete hodně rozumět a společně vymyslíte mnoho aktivit. Pokud přemýšlíte, co ve vztahu zlepšit, ve středu a ve čtvrtek se nerozhodujte, dopadlo by to katastroficky. O víkendu vyřešíte problém, což vás s partnerem sblíží.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud se vám stane, že si v pondělí či v úterý nebudete jisti rozhodnutím ve vztahu, vaše intuice pomůže. Uprostřed týdne hrozí hádky. Nebudete totiž příliš přemýšlet o vztahu. Co se týče víkendu, budete mít o svém partnerovi naprosto správnou předtuchu, stačí jen poslouchat vnitřní hlas.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Začátkem týdne zatoužíte vzít svého partnera na své obvyklé dobrodružství. Užijete si spoustu zábavy. Jak týden bude pokračovat, hrozí různá nedorozumění a hádky. V pátek zjistíte, proč jste se část týdne prohádali, a také navrhnete řešení, které vás opět sblíží.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Intimita vás bude provázet celým pondělkem i úterkem. S partnerem zažijete romantické dny. Ve středu a ve čtvrtek budete hodnotit tento vztah a srovnávat ho s minulými. O víkendu může partner říci něco, co špatně pochopíte. Nejsou vyloučeny hádky.

Kozorozi si užijí krásné intimní chvíle se svým partnerem. Zdroj: 4 PM production/ Shutterstock

Vodnář (20. ledna – 18. února)

V pondělí a v úterý byste měli svého partnera vzít na rande, jehož téma bude váš společný koníček. Docílíte tím harmonie ve vztahu. Strávit středu a čtvrtek s partnerem doma může být sice čas plný nedorozumění, ale bude to pro vás nejlepší. O víkendu jednejte podle intuice.

Ryby (19. února – 20. března)

Váš partner bude začátkem týdne potřebovat vaši lásku, aby zvládl své osobní problémy. Velmi vás to s ním sblíží. Ve středu a ve čtvrtek budete reagovat hodně přehnaně, zdržte se emocionálních výlevů. Naštěstí si o víkendu vše vyříkáte a vztah se opět stane příjemným.

Zdroj článku: