Partnerský horoskop na 3. červencový týden: Střelci nebudou doma, Raci musí prosadit svůj názor

Partnerský horoskop na 3. červencový týden: Střelci nebudou doma, Raci musí prosadit svůj názor
​​​​​​​Na začátku týdne se Slunce a Merkur pomyslně srazí s vlivem Pluta, což může vyvolat nepříjemné emoce a hádky. Dobrou zprávou je, že Slunce i Merkur se již v úterý dostanou pod vliv Lva, což přináší pochopení i smysl pro humor. Jak jste na tom tento týden vy? Podívejte se.

Beran (21. března – 19. dubna)

Během začátku týdne může vyvstat na povrch problém ve vztahu, který jste ignorovali. V průběhu týdne si více uvědomíte, že láska má ve vašem životě místo a hraje důležitou roli, tudíž si partnera budete hýčkat a vést s ním dlouhé dialogy. O víkendu nebudete mít problém vyjádřit své pocity.

Býk (20. dubna – 20. května)

V pondělí příliš o vztahu nepřemýšlejte, nebudete věci vidět takové, jaké jsou. V úterý, středu a čtvrtek můžete jít na rande, odnesete si z něho dobré vzpomínky. Budete hodně vášniví. O víkendu si s partnerem promluvíte o vašem budoucím životě.

Býci by měli vyrazit na rande a užijí si ho, Zdroj: NDAB Creativity/ Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

Partnerovi říkejte, co se vám na něm líbí, nezaměřujte se na jeho chyby. K těm budete tíhnout mnohem více než jiné dny. Pokud to dokážete, stanete se pro partnera neodolatelní, poněvadž budete vědět, co říkáte. Víkend je ideální čas na romantiku.

Rak (22. června – 22. července)

Je vysoce pravděpodobné, že se s partnerem v něčem neshodnete. Tentokrát mu neustupujte, snažte se prosadit svůj vlastní názor. Povede to ke zlepšení. Buďte zcela upřímní. Pokud to dokážete, v průběhu týdne získáte pozitivní přístup ke vztahu, který vydrží až do neděle.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud váš vztah bude v pondělí skřípat, budete mít přehnanou reakci. Myslete na to, jak by celý spor šel vyřešit co nejlépe. V úterý si na celou záležitost ani nevzpomenete, můžete partnera vzít na zábavu, kam se budete hrnout celý týden. O víkendu se zaměřte na romantiku.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše intuice bude silnější než obvykle, splňte proto svému partnerovi sen, aniž by vám řekl, o čem sní. Nyní je vhodný čas na partnera nekřičet a snažit se mu vyhovět ve všem, o co vás požádá. O víkendu můžete spolu někam vycestovat.

Váhy (23. září – 23. října)

Neúmyslně porušíte pravidlo ve vztahu, což vašeho partnera namíchne, a to v pondělí. Pokud si připustíte, kde jste udělali chybu, můžete pracovat na nápravě. Ve vztahu se můžete cítit nemilováni. Pokud se chcete tohoto pocitu zbavit, promluvte si s přáteli.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Z počátku týdne nebudete akceptovat odlišné názory nejen ostatních lidí, ale ani ty vašeho partnera. Situace ve vztahu může být napjatá až dusivá. Ve čtvrtek, kdy většina negativních pocitů vyprchá, je čas na rande na usmířenou. Rozhovor s partnerem vás může navnadit k sexy hrátkám.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

S partnerem si příliš rozumět nebudete po celý týden, poněvadž se budete zajímat o svá dobrodružství. Pamatujte na to, že volný čas si můžete užít také s partnerem. Docílíte tím toho, že se nebude cítit tak opuštěný. O víkendu váš partner pochopí, že potřebujete svobodu, nebo poznáte někoho nového, kdo má stejně dobrodružnou duši jako vy.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

V pondělí neočekávejte dobrý přístup, budete mít pocit, že všechno děláte vy a váš partner nehne ani prstem. Můžete vyvolat silnou hádku. Kompromis je řešení. Od úterý v sobě naleznete skrytý dar, který vám pomůže, a záleží pouze na vás, zda pomůže i vašemu vztahu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Váš partner může být spokojen. Vymezíte si rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem, a to v pondělí. V partnerství budete mít od úterý hodně energie, jíž využijete naplno. Můžete si s partnerem promluvit o prohloubení a posunutí vztahu.

Ryby (19. února – 20. března)

Každý má své potřeby, vy i váš partner. V pondělí to nebudete vidět jasně a budete spoléhat, že se celý svět bude točit kolem vás. Myslete na to, že rozhovor s vaším partnerem a vzájemné pochopení je jediná cesta ven. Po zbytek týdne budete chtít pomoci jiným lidem a na partnera vám příliš času nezbyde.

Zdroj článku: