Astrologický přehled na tento týden: Jak budou hvězdy ovlivňovat vaše vztahy

Astrologický přehled na tento týden: Jak budou hvězdy ovlivňovat vaše vztahy
V pondělí večer se Měsíc přesune z vlivu Lva do vlivu Panny, který opustí až ve čtvrtek. Můžeme se připravit na to, že svůj vztah dáme do pořádku a všechny nesrovnalosti vyřešíme. Ve čtvrtek dopoledne se přesune do vliv Vah, je vhodné rande. V pátek můžeme zažít obavy o vztah kvůli střetu Merkuru s Plutem. Jaký bude Váš týden?

Beran (21. března – 19. dubna)

Ačkoliv můžete být na svého partnera v pondělí trochu tvrdí, již v úterý se k němu začnete chovat lépe. Možná Vám pohrozí rozchodem a Vy si uvědomíte, že jste to trochu přepískli. Chcete-li se udobřit, můžete vyrazit na rande, nejlépe ve čtvrtek. V pátek budete mít špatnou náladu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Veškerá špatná nálada a zaujatost vůči partnerovi Vás začne opouštět již v pondělí a v úterý po ní nebude ani vidu, ani slechu. Od úterý do čtvrtka budete pracovat na zlepšení vztahu a vyrobíte partnerovi dárek. Chcete-li pochopit, co vztahu chybělo, zaměřte se na to v pátek.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše vtípky se v průběhu tohoto týdne v očích partnera opět stanou vtipnými. Ale nespěchejte s nimi, v pondělí ještě nejsou vhodné. Od úterý začnete s partnerem plně komunikovat a partner Váš smysl pro humor ještě ocení. Jste-li v neharmonickém vztahu, v pátek se můžete obávat, že partnera ztratíte.

Rak (22. června – 22. července)

Možná jste se v poslední době cítili ve vztahu přidušeni, ale tento pocit v průběhu pondělí zcela vymizí. Od úterý se těšte na vzájemné pochopení a snahu partnera udělat Vás šťastnými. V pátek se ale můžete stát partnerem posedlí, což nebude pro vztah příliš dobré.

Lev (23. července – 22. srpna)

V pondělí se mohou vyskytnout menší hádky pramenící z Vaší touhy po pozornosti. V úterý Vás tato potřeba opustí, všimnete si, že Váš partner řeší problém, a ochotně mu pomůžete. Ve středu i ve čtvrtek si budete hodně blízcí. V pátek se zaměřte na to, co Vám partner chce říci, je to důležité.

Panna (23. srpna – 22. září)

První den v týdnu možná budete na partnera stále naštvaní, pokud řekl něco, co se Vám nelíbilo. Dobrá zpráva je, že od úterý do čtvrtka by měl být vztah v naprostém pořádku a sblížíte se prostřednictvím společných činností. V pátek ale můžete nabýt dojmu, že Váš partner nemiluje.

Váhy (23. září – 23. října)

Budete se všelijak snažit, abyste svůj vztah s partnerem výrazně zlepšili. V pondělí budete přemýšlet, co vyvolalo Vaše hádky v průběhu předchozího týdne. Od úterý do čtvrtka mu připravíte jedno překvapení za druhým. V pátek se však můžete pohádat kvůli někomu z rodiny.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Hned v pondělí zatoužíte po spojení s partnerem v hlubším významu. Budete mít stále dost energie na večerní hrátky. Od úterý do čtvrtka budete vyzvídat, jak se Váš partner cítí ve vztahu, až to nakonec zjistíte. Pokud se ve Vašem vztahu nachází problém, v pátek ho odhalíte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pondělí bude ve znamení zvýšené energie. Svého partnera můžete příliš unavit, na to pozor. Od úterý do čtvrtka si s partnerem popovídáte a zjistíte, že by se s Vámi rád někam podíval. Co se týče výběru destinace, nechte mu volnou ruku. V pátek partnerovi řeknete, že jste za něj vděční.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

V pondělí budete trochu přecitlivělí, ale hádku nebudete chtít vyvolat za žádnou cenu. Naopak partnerovi sdělíte, že Vám na něm záleží. Od úterý do čtvrtka se na vztah podíváte z praktické stránky – budete hledat potenciální problémy a ty budete řešit. V pátek popřemýšlíte, zda na partnera nejste příliš tvrdí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ke svému partnerovi budete v pondělí odměření, budete očekávat hádku, která ale nenastane, nebo alespoň ne v takovém měřítku, jak budete čekat. Od úterý do čtvrtka si spolu užijete spoustu zábavy v domácím prostředí. V pátek mu odpustíte jeho předešlé chování a dáte mu novou šanci.

Ryby (19. února – 20. března)

V pondělí se se svým partnerem usmíříte, pokud jste svému vzteku o víkendu dovolili, aby se plně projevil. Od úterý do čtvrtka si naplánujete výlety na krátké vzdálenosti, abyste se opět sblížili. V pátek si o partnerovi uděláte zcela jiný obrázek, Váš vztah se může zlepšit nebo zhoršit.

Zdroj článku: