Partnerský horoskop na 2. prosincový týden: Berani si budou partnera vážit, Vodnáři se poučí

Partnerský horoskop na 2. prosincový týden: Berani si budou partnera vážit, Vodnáři se poučí
Vliv na nás bude mít převážně znamení Kozoroh, od úterka bude pod jeho vlivem Merkur a v pátek se k němu připojí Venuše. Někteří z nás proto mohou mít na partnera větší nároky, zatímco jiní budou pracovat na lepší funkčnosti vztahu. Co čeká v partnerství vás? Přečtěte si náš partnerský horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

V pondělí a v úterý můžete mít na partnera vyšší nároky, můžete být ve vztahu nespokojeni. Současně si budete přát, aby vztah vydržel co nejdéle. Při komunikaci byste si měli dát pozor ve středu, hrozí hádky. Od pátku budete budovat lepší vztah.

Býk (20. dubna – 20. května)

Začátek týdne strávíte se svým partnerem v objetí. Zároveň popřemýšlíte, zda jste ve vztahu opravdu šťastni. Zjistíte-li, že ne, budete se to snažit zlepšit. Ve středu se mohou vaše myšlenky motat kolem peněz dokonce i za přítomnosti partnera. Od pátku popřemýšlíte o společné budoucnosti.

Býci si užívají obětí partnera, ale zároveň dumají nad spokojeností ve vztahu. Zdroj: GaudiLab/ Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

Zjistíte, že jste se v partnerovi mýlili a mysleli jste si o něm špatné věci, již začátkem týdne. Ve středu nebudete mít žádné zábrany v komunikaci, proto se partnerovi omluvíte za své ukvapené závěry. Od pátku budete vztah intenzivně vylepšovat a partnerovi se ukážete v dobrém světle.

Rak (22. června – 22. července)

Po celý týden s partnerem komunikujte. Pokud u vás nepanuje harmonie, již od pondělí vztah komunikací silně zlepšíte. Ve středu si naplánujte zábavu na celý den, jinak se stanete mrzutými. Od pátku zvýšíte svou snahu dosáhnout klidného a harmonického vztahu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Touha partnerovi pomáhat se objeví na začátku týdne a také o víkendu, kdy navíc bude zesílena. Cítíte, že partner potřebuje vaši pomoc, a jste ochotni se mu dokonce vnutit. Pouze ve středu buďte opatrní, budete ve vztahu příliš soutěživí, což vás partner nemusí nutně ocenit.

Panna (23. srpna – 22. září)

V pondělí si začnete uvědomovat, že svému partnerovi neprojevujete tolik lásky, kolik by si zasloužil. Proto začnete vymýšlet plán, jak spolu trávit více času. Ve středu partnerovi můžete zarecitovat básničku, kterou jste pro něj složili. Váš plán se zřejmě naplní o víkendu.

Váhy (23. září – 23. října)

Je možné, že s partnerem vyrazíte za jeho či vašimi rodiči na začátku týdne. Budete totiž hodně společenští. Ve středu se však rozhodnete, že byste chtěli prozkoumat neznámé kraje, a pozvete partnera na toulky. O víkendu se rozhodnete partnera pobavit, možná je další návštěva rodiny.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Klidná komunikace již od pondělí vyřeší mnohem více problémů než hádky. Také partnera pochválíte za jeho nekončící podporu. Ve středu si naplánujete radovánky v ložnici. Váš partner nebude proti experimentům. O víkendu partnerovi oznámíte, co přesně se vám na něm líbí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Partnerovi v pondělí či v úterý sdělíte, proč se s ním cítíte tak šťastni. Pochválíte mu jeho charakter. Ve středu si dejte pozor na svou výbušnost, budete mít sklon k frustraci. Pokud si ohlídáte své jednání, bude to skvělý den. Víkend je nejlepší čas pro dvoření a také případnou omluvu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Již od pondělí budete po celý týden velmi hraví a můžete partnera pobavit či si svým chováním okořenit svůj intimní život. Dosáhnete uspokojení vás obou. Pouze ve středu hrozí hádky. Abyste se jim vyhnuli, ujistěte se, že vaše názory v komunikaci nejsou příliš subjektivní.

Hravost kozorohů okoření intimní život. Zdroj: Pshevlotskyy Oleksandr/ Shutterstock

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Začátkem týdne budete mít nutkání se poučit ze svých minulých vztahů, aby se ten současný zlepšil. Ve středu zatoužíte po trochu tvrdší romantice, zároveň se s partnerem pobavíte a sblížíte. Od pátku začnete opět analyzovat svůj vztah a přemýšlet, jak ho opět vylepšit.

Ryby (19. února – 20. března)

Od pondělí si dejte pozor na nevěru, pokud nemáte harmonický vztah. Na partnera budete myslet pouze v případě, že vás zcela chápe. Ve středu byste neměli příliš komunikovat, budete náchylní k hádkám. O víkendu si budete rozumět pouze v případě, že vymyslíte společný plán bez zírání do mobilních obrazovek.

Zdroj článku: