Partnerský horoskop na 2. červencový víkend: Býci budou mile překvapeni, Lvi vyřeší problém

Partnerský horoskop na 2. červencový víkend: Býci budou mile překvapeni, Lvi vyřeší problém
​​​​​​​Měsíc ve Štíru bude v pátek stát proti Marsu pod vlivem Býka, začátek tohoto víkendu bude tudíž hodně žhavý, co se týče partnerství. V neděli se Měsíc ocitne pod vlivem Střelce, lze předpokládat dobrou náladu ve vztahu. Co vás čeká v partnerství? Podívejte se.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud jste si s partnerem nestihli něco vyříkat, nyní nastává ta nejvhodnější chvíle. Hlavně v sobotu se budete chtít s partnerem udobřit, dokonce budete nakloněni možnosti kompromisu. Přinese vám to obohacující zkušenost, poněvadž v neděli zjistíte, že jste konečně šťastni.

Býk (20. dubna – 20. května)

Budete mile překvapeni, co se vašeho vztahu týče. Rozhovory s partnerem budou příjemnější, než kdy bývaly. Může za to Měsíc pod vlivem Štíra, který pozitivně stimuluje vaši partnerskou oblast. Díky tomu si v sobotu na svého partnera nebudete stěžovat. Toto bude pokračovat také v neděli.

Býci si příjemně popovídají se svým protějškem, Zdroj: fizkes/ Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

S partnerem si tento víkend příliš nepopovídáte, budete mluvit převážně o nové pracovní nabídce, která se vám objeví. V pátek to nebude nic moc rozhovor, bude lepší v sobotu. V neděli se všelijak vynasnažíte, abyste dohnali, co jste přes víkend nestihli. Prohloubí se vaše láska k partnerovi.

Rak (22. června – 22. července)

Partner k vám v pátek bude chovat naprostou důvěru. Sdělí vám vše, co ho trápí, a vy mu poskytnete dobrou radu. Také v sobotu si s partnerem hodně užijete, pokud neztratíte pozitivní přístup ke své osobě. V neděli vám partner může pomoci začít novou kapitolu ve vaší kariéře.

Lev (23. července – 22. srpna)

V pátek za svým partnerem zajdete a započnete důležitou konverzaci s cílem vyřešit problém ve vašem vztahu. Pokud partner bude s vaším návrhem souhlasit, odměníte ho v sobotu svou velkou štědrostí. V sobotu večer je ten nejvhodnější čas na romantiku. V neděli budete mít hravou náladu.

Panna (23. srpna – 22. září)

V pátek vás to spíše bude táhnout za vašimi přáteli, tudíž pokud si vás partner bude chtít užít čas strávený s vámi, měl by začít být trochu více společenský. Víkend však nezkazíte, jelikož ho v sobotu pozvete na dokonalé rande, které se mu bude líbit. V neděli budete naprosto synchronizovaní, co se týče vaší lásky.

Váhy (23. září – 23. října)

Mezi vámi a vaším partnerem se již v pátek mohou objevit neporozumění a problémy. Můžete je však vyřešit. Nebudete mít na svého partnera skoro žádný čas, jelikož ve stejnou dobu vám přijde nabídka postupu v kariéře. Čas si na partnera uděláte až v neděli, kdy se s ním opět sblížíte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V poslední době jste se s partnerem příliš nepohodli. Pokud ve vás ztratil důvěru, nyní ji opět získá. Vaše slova budou znít naprosto přesvědčivě. Navíc se k vaší důvěryhodnosti v sobotu přidá také pozitivita. Díky rozhovoru s partnerem v neděli zjistíte, co musíte ve své kariéře změnit.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

V sobotu si budete se svým partnerem mnohem blíže než doposud, a to zejména díky tomu, že v pátek si prosadíte svůj názor, co se týče společných financí. V neděli budete myslet romanticky, což podtrhne vaši důvěru v partnerových očích.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše myšlenky se budou upírat na vašeho partnera. Nebojte se ho a započněte rozhovor, který jste si přáli zahájit již dlouho předtím, ale nikdy jste nenašli odvahu. Váš partner s vámi bude sdílný a řekne vám vše, co může. V neděli se můžete společně pustit do úpravy domova.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Váš partner si vás opravdu moc neužije. V pátek na něj nebudete mít čas, poněvadž se naskytne příležitost k pokroku ve vaší kariéře. V sobotu se budete cítit partnerem příliš svázaní a zatoužíte po svobodě. V neděli má možnost s vámi být, ovšem v přítomnosti vašich přátel.

Ryby (19. února – 20. března)

V pátek se vzbudíte s romantickou náladou, budete proto celou dobu se svým partnerem. V sobotu večer je ten nejlepší čas na rande, které vás ještě více sblíží. V neděli uděláte vše pro to, aby váš partner byl šťastný, a splníte mu jeho nejtajnější přání.

Zdroj článku: