Partnerský horoskop na 1. srpnový víkend: Berani opět získají důvěru, Lvi budou romantici

Partnerský horoskop na 1. srpnový víkend: Berani opět získají důvěru, Lvi budou romantici
Tento víkend bude pro většinu z nás hezky strávený, co se týče partnerského vztahu, ovšem až od soboty, kdy se Měsíc přesune do vlivu Střelce. Dokud bude v pátek pod vlivem Štíra, nebude to nic hezkého a hrozí nedorozumění. Co si osud připravil pro Vás a Vašeho partnera? Podívejte se.

Beran (21. března – 19. dubna)

Na partnerovi Vám bude v pátek vadit opravdu cokoliv. Nezapomeňte, že Váš partner není stroj a Vaše nadávky nebude jen tak přehlížet. V sobotu ho můžete pozvat do kina či si zahrát společenskou hru v pohodlí domova. Pokud mu nevěříte, v neděli se to změní.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vše, co Vám partner v pátek řekne, pro Vás bude znamenat, že Vás opravdu hodně nenávidí. Vypusťte tyto myšlenky, je-li to možné. V sobotu se s ním usmíříte, vyjde najevo, že jste dostatečně nepřemýšleli o jeho slovech. Usilujete-li o zlepšení vztahu, neděle je nejlepší čas.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pokud Vás partner vůbec neposlouchá, v pátek si ho nebudete všímat. V sobotu změníte názor, zatoužíte totiž po lásce a romantice. Skvěle si užijete jeho přítomnost. V neděli ho můžete pozvat mezi své kamarády, tam se totiž celý den budete nacházet.

Rak (22. června – 22. července)

Zdá se, že Váš partner Vám v pátek bude chtít všelijak zhoršit náladu. Nenechte se vyprovokovat, spíše se zaměřte na jeho pozitiva. V sobotu se Vám naskytne inspirace, jak zacelit rány ve vztahu. V neděli se zaměříte na sebe, pokud Vás partner ponižuje, začnete uvažovat o rozchodu.

Lev ( 23. července – 22. srpna)

V pátek si s partnerem nebudete vůbec rozumět. Vaše názory se budou rozcházet již v prvním slově. To se změní v sobotu, kdy se s partnerem budete chtít usmířit a užít si romantický den. V neděli se můžete těšit na pokračování romantiky.

Zdroj: Lucky Business/ Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Pocítíte extrémní potřebu říci partnerovi něco důležitého, ovšem než to uděláte, uvědomte si, že Vaše slova vás dva mohou pěkně rozhádat. Pokud spolu plánujete založení rodiny, sobota je nejvhodnější den. V neděli dojde k rapidnímu zlepšení Vašeho vztahu.

Váhy (23. září – 23. října)

Partner Vás v pátek osočí buď z nedostatku Vaší pozornosti, nebo z jejího nadbytku. Cokoliv uděláte, to se mu líbit nebude. Nevěnujte mu tolik energie, bylo by to zbytečné. V sobotu si uvědomí, že zranil Vaše city, a užijete si společný víkend. Budete vůči němu velice soucitní.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V pátek budete partnerovi ochotni vyčíst i jeho narození. Nic se Vám líbit nebude, na všechno zareagujete negativně. V sobotu Vás to přejde, ovšem neomluvíte se, poněvadž si budete myslet, že jste lepší než on. V neděli budete mnohem mírnější.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pocítíte pochopení pro svého partnera, jakmile se vrátí v pátek domů s opravdu mizernou náladou. V sobotu a v neděli ho budete nesmírně přitahovat Vaším nekončícím optimismem i pochopením pro jeho páteční chování.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

V pátek budete mít k partnerovi odmítavý postoj. Cokoliv řekne, to Vám přijde dětinské a nevhodné. V sobotu odpoledne Vás tento přístup opustí, poněvadž si budete svého partnera opravdu hýčkat. Doženete to, co jste v pátek s partnerem nestihli udělat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Partnerova přítomnost Vám v pátek nebude příjemná. Budete nervózní a Váš partner to drsně pocítí. V sobotu získáte zprávu o finančním ohodnocení Vaší práce, což Vám výrazně zlepší náladu a Váš partner se přestane cítit mizerně. Nezapomeňte ho v neděli vzít mezi své přátele.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete mít pocit, že Vám partner nerozumí a je s Vámi pouze z donucení, ovšem pouze v pátek. V sobotu si uvědomíte své i partnerovy hodnoty a v neděli se zaměříte na jeho štěstí. Pro partnera budete neodolatelní.

Zdroj článku: