Jste Lev? Partnerský horoskop pro vás na týden od 29.11.: Váš divoký řev ve znamení Lva je zpět

Jste Lev? Partnerský horoskop pro vás na týden od 29.11.: Váš divoký řev ve znamení Lva je zpět
Vášnivý, intenzivní a ohnivý. Přesně takový je lev v lásce. Pro lvy je láska jako taková (zamilovanost, milování nebo jen přemýšlení o lásce) jedna z nejoblíbenějších věcí na světě. I velmi zaneprázdněný lev se vždy postará o to, aby měl ve svém životě dostatek času na vášeň. Zamilovat se je pro lvy snadné. Avšak najít osobu, která se jim vyrovná a lásku k ní si udržet, pro ně může být velice těžké.

Co vás, milí lvi, čeká v nadcházejícím týdnu?

Slunce navštívilo střelce a váš pátý dům vášně, hry a tvořivosti a vy budete mít velkou chuť se bavit. Zahoďte tepláky a oblečte si něco pěkného a přitažlivého.

Budete koketní a v náladě pro romantiku. Naplánujte si rande a vyrazte si se svým oblíbeným doprovodem. Pokud začnete večer sólo, nečekejte, že ho tak i zakončíte.

Vzájemná spolupráce

Tento týden je o tom, abyste svému milostnému životu věnovali trochu péče. Možná se budete chtít stáhnout do sebe a starat se o svůj vnitřní život, to ale neznamená, že nemůžete mít společnost.

Vy a vaše drahá polovička budete motivováni k tomu, abyste si byli vzájemnou oporou nebo zodpovědným parťákem, pokud jde o zdravé stravování a pravidelný pohyb. Vzájemné sebezdokonalování je hezká věc, nesmíte ovšem zabřednout do hnidopišství a přehnané kritiky.

Sblížení

Může vás přepadnout touha zapojit se v nějaké dobrovolnické práci, která vás s partnerem ještě více sblíží. Pro vás nezadané, je to skvělý způsob, jak se seznámit s potenciálním partnerem s velkým srdcem.

Domov je pro vás místem, kde je teplo, a tak dodejte všem svým místnostem smyslnou atmosféru pomocí svíček, vonných olejů či živých rostlin.

Zdroje: