Partnerský horoskop pro berana na týden od 29. 11.:V závěru měsíce listopadu zažijete sexy smyslné vibrace, zejména s jednou konkrétní osobou

Partnerský horoskop pro berana na týden od 29. 11.:V závěru měsíce listopadu zažijete sexy smyslné vibrace, zejména s jednou konkrétní osobou
Berani mají, stejně jako jejich vládnoucí planeta Mars, horkou a bouřlivou povahu. Jsou kombinací sebevědomí a vášně spolu s prudkým temperamentem a vznětlivostí. Každý, kdo někdy miloval berana, se ho snažil - neuspěšně, ale vzrušujícím způsobem - zkrotit

Co vás, milí berani, čeká v nadcházejícím týdnu?

V následujícím týdnu vám novou sílu dodá Slunce a Merkur ve znamení střelce. Budete ji opravdu potřebovat. Očekávejte hodně práce na rodinné frontě, ale nebojte, hvězdy vás podpoří a věci se konečně pohnout směrem, který jste si přáli.

Hvězdy jsou nakloněné soustředěné a strategické práci. Pracujte tedy na upevňování úzkých partnerství. Vyplatí se vám to jak v osobním, tak i v profesním životě.

Cítíte, že má někdo ve vašem okolí potenciál spřízněné duše?

Začátek prosince vám otevře novou cestu k větší intimitě a blízkosti. Pokud jste v dlouhodobém vztahu, mohou přijít na řadu rozhovory o zasnoubení, těhotenství či jiném významném spojení vašich životů. Nespěchejte a nechte toto pouto rozvinout.

Relaxujte

Nastává období vhodné pro hlubší práci na vlastním nitru a pocitech, což vám, zvyklým na neustálý pohyb, nemusí vždy vyhovovat. Pokud se však dokážete soustředit sami na sebe, bude to pro vás i vaše okolí velkým přínosem. Trocha času pro sebe sama vám pomůže zpracovat emoce a zážitky, jež se ve vás za celý rok nahromadily.

Pokud máte možnost, dejte děti alespoň na jeden den k babičce a věnujte se s partnerem jen sami sobě. V poslední době jste trochu zapomínali, že nejste jen rodiče, ale také pár.

V prvním prosincovém týdnu zavládne ve vaší rodině klid a pohoda. Zvítězí u vás pocit, že vše funguje přesně tak, jak má.

Zdroje: