Partnerský horoskop na tento týden: Vodnáře čeká hádka, Raky vyčerpanost

Partnerský horoskop na tento týden: Vodnáře čeká hádka, Raky vyčerpanost
Začátkem tohoto týdne se střetnou Venuše, Merkur a Mars, můžeme očekávat nějaké hádky a vyhrocené názory. Uprostřed týdne se připojí také Neptun, který může zmást naši představu o tom, co partner říká a co tím myslí. Toto se umocní o víkendu, kdy se Venuše střetne s Neptunem. Co můžete ve vztahu čekat Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Váš smysl pro lásku bude omezen již začátkem týdne. Partnerovi nebudete rozumět a hrozí velká hádka, z níž budete chtít vyjít jako vítěz. Od středy se to nezlepší, naopak začnete o vztahu naplno pochybovat. O víkendu hrozí rozchod, byla by to ale chyba, toto rozhodnutí nechte na jindy.

Býk (20. dubna – 20. května)

Váš vztah na tom nebude první dva dny v tomto týdnu dobře a Vy to budete dobře vědět. Budete se chtít udobřit, ale komunikace s partnerem vše jen zhorší. Navíc Vaše úvahy od středy nebudou jasné, vše si vyložíte špatně. O víkendu není moudré se rozcházet, jde jen o dočasnou touhu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pokud nechcete svého partnera zranit, měli byste se vyhnout emocionálním výlevům hned na začátku týdne. Mohli byste říci něco, čeho byste později litovali. Od středy jsou četné hádky více než možné, proto byste měli s partnerem mluvit klidně a říci, co Vám vadí, a vyzvat partnera, aby udělal to samé.

Rak (22. června – 22. července)

Uvědomíte si, že z Vás partner vysává energii a nic pro Vás neudělá na oplátku, zejména první dva dny. Budete se snažit, aby se to změnilo, ovšem od středy přestanete být asertivní. Pokud Váš partner nechce o kompromisu ani slyšet, o víkendu pocítíte psychickou vyčerpanost.

Lev (23. července – 22. srpna)

Začátkem týdne bude záležet na tom, jak s partnerem vycházíte. Pokud jste spolu šťastní, budete si mít co říci, pokud ne, četné hádky se budou vyskytovat v pondělí a úterý. Ve středu hrozí, že Vás zaujme někdo jiný, zopakujte si, proč milujete svého partnera. O víkendu bude tato touha umocněna.

Panna (23. srpna – 22. září)

Váš partner nebude souhlasit s Vaším rozvrhem času, práci totiž upřednostníte před ním. Harmonie ze vztahu rychle vymizí, což se bude stupňovat během celého týdne. Nezapomeňte, co se Vám na partnerovi líbí, a dělejte pro něj něco dobrého, aby se necítil zanedbán.

Váhy (23. září – 23. října)

V pondělí či v úterý zjistíte, že Váš vztah není tak růžový, jak jste si ho původně představovali. Váš partner k Vám nemusí být upřímný od středy, stejně jako Vy k němu. Měli byste si rozumně promluvit, pokud nechcete zbytek týdne strávit nesnesitelnými hádkami.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Začnete o lásce přemýšlet, oddělíte svou touhu a myšlenku, zda si Vás partner skutečně zaslouží a zda Vás činí šťastnými. Tyto myšlenky začnou již v pondělí a budou pokračovat po celý týden. V druhé polovině týdne můžete partnerovi koupit dárek, ale později toho budete hodně litovat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Partnerovi byste v pondělí a v úterý neměli odsekávat, chabá komunikace by ho mohla od Vás odradit. Též si dejte pozor na mimopartnerské hrátky. Od středy si dejte pozor na Vaše úvahy o partnerovi, většinou se nebudou zakládat na pravdě. Nejrizikovější rozmezí je víkend.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Během prvních dvou dnů budete partnera srovnávat se svým partnerem z minulosti. Pokud se Vašemu partnerovi bude dařit více než Vám, nebude s Vámi kloudná řeč. Po zbytek týdne to bude mezi Vámi a partnerem skřípat, obzvláště o víkendu. Nebudete schopni se rozumně dohodnout.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

V pondělí či úterý zjistíte, že Váš partner neschvaluje přátelství mezi Vámi a někým dalším. To vyústí v ošklivou hádku. Od středy si dejte pozor na nedorozumění ve vztahu, bude se to zhoršovat, pokud se nepodíváte na danou situaci jeho očima. Budete se chtít udobřit, ale okolnosti Vám nebudou přát.

Ryby (19. února – 20. března)

Víte, že si zasloužíte více lásky, ovšem se bojíte požádat o vstřícnější přístup, obzvláště první dva dny. Pokud se budete chtít s partnerem od středy rozejít, toto rozhodnutí si nechte na jindy, nejlépe na příští týden. Obzvláště o víkendu budete mít nutkání udělat změnu, nebude to však moudré.

Zdroj článku: