Partnerský horoskop na 4. zářijový víkend: Kozorozi budou chtít výlet, Štíři budou pozorní

Partnerský horoskop na 4. zářijový víkend: Kozorozi budou chtít výlet, Štíři budou pozorní
Opět se nám naskytne šanci obrátit vztah k lepšímu, pokud s ním je něco v nepořádku. Skoro celý víkend totiž bude mít Panna vliv na Měsíc i na Merkur. V neděli se Měsíc přehoupne do vlivu Vah, což nám slibuje pochopení mezi námi a naším partnerem. Co čeká Vás a Vašeho partnera?

Beran (21. března – 19. dubna)

Možná budete muset změnit některý ze svých návyků v pátek nebo v sobotu, abyste udrželi svůj vztah zdravý, nebo toto budete požadovat po Vašem partnerovi. V neděli si řádně rozmyslíte, co od vztahu chcete, a partnerovi to sdělíte s tím, že buď se zařídí podle Vás, nebo si začnete hledat někoho jiného.

Býk (20. dubna – 20. května)

Posuňte svůj vztah, tento pátek na to máte největší šanci. Jste totiž hodně kreativní. Čas budete mít i po celou sobotu. Můžete partnerovi detailně vyjádřit, co ve vztahu cítíte, to dobré i to špatné. V neděli se s partnerem můžete dohodnout na změně, která prospěje vám oběma.

Blíženci (21. května – 21. června)

Váš partner Vás hluboce miluje, možná ale máte zavřené oči a nevidíte to. Tento víkend až do soboty budete mít schopnost vidět malé detaily v lásce. Využijte toho. V neděli zatoužíte po romantice, Váš partner Vám rád vyjde vstříc.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud jste doteď měli pocit, že komunikace mezi Vámi a Vaším partnerem zaostává, vězte, že tento víkend se to změní. Budete mnohem vnímavější ke slovům a pocitům Vašeho partnera než běžně. Pokud toužíte po miminku či domácím zvířeti, promluvte si o tom s partnerem v neděli.

Lev (23. července – 22. srpna)

Možná se rozhodnete, že se s partnerem musíte krotit, co se týče financí, možná se dohodnete, že příští týden půjdete oba na přesčasy. Budete mít totiž o své finance strach. V neděli s partnerem najdete společnou řeč a řádně si popovídáte o svých názorech na současnou situaci.

Panna (23. srpna – 22. září)

V pátek i v sobotu můžete partnerovi trochu rýpavě sdělovat, jakým směrem chcete, aby se vztah odvíjel, a jak se k Vám má Váš partner chovat. Také mu ale sdělíte, jak se chcete ve vztahu zlepšit. V neděli se zaměříte převážně na peníze, na partnera Vám nezbyde příliš mnoho času.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud se Vám v pátek či v sobotu stane ve vztahu něco neočekávaného, měli byste se na to zaměřit nehledě na to, zda jde o pozitivní či negativní zkušenost. Do budoucna Vám to hodně pomůže. V neděli Vám bude hodně záležet na tom, jak jste vnímáni partnerem. Chcete mu udělat radost.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V pátek dospějete k závěru, že byste se partnerovi měli více věnovat. Čas strávený spolu bude příjemný. Také spolu můžete konat dobré skutky. V neděli můžete popřemýšlet nad tím, zda-li je Váš vztah skutečně dobrý, a popřípadě dospět k závěru, co byste byli ochotni změnit.

Zdroj: Jacob Lund / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Partner to s Vámi nebude mít v pátek a v sobotu lehké, pokud si bude chtít povídat o něčem jiném než o Vaší kariéře. Právě na tu se tyto dny zaměříte. V neděli to bude jiné, budete se snažit zlepšit Váš vztah, poněvadž víte, že poslední dny jste se o něj příliš dobře nestarali.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

S partnerem si v pátek i v sobotu někam vyrazíte, projeví se totiž Vaše dobrodružná stránka a budete mít nadbytek energie. V neděli si Váš partner může myslet, že jste zapomněli, že existuje, poněvadž se na konci náročného víkendu opět zaměříte na svou prosperitu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Tento víkend se k partnerovi budete chovat opravdu mile. Rádi mu splníte každé jeho přání, pokud to neuškodí Vaší potřebě nezávislosti. Také si popovídáte o společných výdajích. V neděli zjistíte něco, co Vám pomůže se rozhodnout, zda s tímto partnerem opravdu chcete zůstat.

Ryby (19. února – 20. března)

V pátek a v sobotu budete dopodrobna přemýšlet o Vašem vztahu. Cítíte, že něco je špatně, ale nevíte co. Uděláte všechno pro to, abyste to zjistili a docílili harmonie s partnerem. V neděli se s partnerem znovu naučíte, jak ve vztahu spolupracovat.

Zdroj článku: