Dá se poznat, že je vám partner nevěrný? Někdy jen stěží

Dá se poznat, že je vám partner nevěrný? Někdy jen stěží
Scénář chování nevěrníků bývá obvykle velmi podobný. Je však s podivem, že jejich partneři dlouho o nevěře nemají ani tušení. Jak poznat, že vám partner zahýbá?

Žárlivost, nebo naopak nezájem

Nevěra bývá jedním z důvodů k rozchodu partnerů nebo rozvodu manželství. Často se stává, že zatímco okolí ví, podváděná osoba si žije v domnění, jak skvělý její vztah je. Odhalení nevěry je pak jako rána z čistého nebe.

I když se dá říct, že určité náznaky je možné ve vztahu s nevěrníkem pozorovat. Jedním z nich může být až nápadná žárlivost, větší sexuální aktivita i nové techniky, které partneři dříve neprovozovali. Na druhé straně se ale lze setkat také s ochladnutím citů.

Zdroj: Autor: Prostock-studio / Shutterstock

Příliš práce vztahu škodí

Nevěru jde ale schovat také za spoustou práce. Najednou partner zůstává déle v zaměstnání, má více služebních cest a pravidelností je i nutná práce přes víkend. Prostě bez něho se tam nikdo neobejde. Přítelkyně nebo manželka pak má za to, jak moc je ten její muž pracovně vytížený, a ještě mu žehlí čisté košile a chystá prádlo, aby byl její miláček vždy upravený.

Všechno mu na vás začalo vadit

Když má partner milenku, najednou má srovnání se svou zákonitou ženou. Milenka je pochopitelně chápavá, která mu ve všem rozumí. Na rozdíl od ženy, které vadí jeho špinavé ponožky pod stolem v obývacím pokoji. Jak malicherné! A tak není divu, když se partnerka začne potýkat se zvýšenou nedůtklivostí toho, s nímž žije, protože mu na ní začne vadit téměř vše.

Schovává si mobil

Záletník si obvykle více než jindy všímá svého mobilu, který neustále pozoruje. Když mu přijde zpráva, je záhadný a tajuplný, změní PIN a mobil nedává z ruky. Další důvod k tomu, aby člověk zbystřil pozornost a zavětřil možnou nevěru ve vzduchu.

Věříte svému partnerovi, že by vám nikdy nebyl nevěrný? Nebo máte v sobě červíka pochybností?

Když mu přijde zpráva, je záhadný a tajuplný, změní PIN a mobil nedává z ruky.

Zdroj:

  • autorský text