Partnerský horoskop na 3. listopadový víkend: Blíženci budou romantičtí, Váhy sebevědomé

Partnerský horoskop na 3. listopadový víkend: Blíženci budou romantičtí, Váhy sebevědomé
Pokud chceme s partnerem vyzkoušet něco nového, v pátek je nejlepší čas, poněvadž Měsíc bude pod vlivem znamení Panny. Po zbytek víkendu budou mít hlavní slovo Váhy, pod jejichž vlivem se Měsíc bude nacházet po zbytek víkendu. Není vyloučena romantika. Jak jste na tom vy tento víkend?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud partner v pátek udělá něco, co se vám nebude líbit, budete reagovat dráždivěji než obvykle. Spíše ale pěstujte důvěru místo hádek. Sobota a neděle jsou nejlepší dny na rande. Váš partner vám totiž přijde atraktivnější než obvykle. V neděli bude též zvýšena vaše chuť na intimní hrátky.

Býk (20. dubna – 20. května)

Stanete se v pátek kreativnějšími než obvykle. Můžete malovat amatérské obrazy či psát básně pro partnera – on ocení jakoukoliv vaši kreativitu. Tyto vaše činy upevní váš vztah. V sobotu odhalíte, že partner má vážný problém, a pomůžete mu ho vyřešit. V neděli se budete starat více o partnera než o sebe.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pátek si s partnerem patřičně užijete, můžete vyrazit na výlet, ale šťastnější budete doma. Menší neshody jsou téměř nevyhnutelné, ale vyřešíte je v klidu. V sobotu a v neděli nastává čas na romantiku, nejspíše vyzkoušíte s partnerem něco nového, něco, z čeho budete oba nadšení.

Rak (22. června – 22. července)

Potřebujete si udělat plán pro vás i pro partnera v pátek, něco, co bude bavit vás oba, pokud nechcete, aby den skončil hádkou. V sobotu budete mít skvělý den, a pokud jste se předchozí den pohádali, usmíříte se. V neděli můžete s partnerem navštívit svou či jeho rodinu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Máte svého partnera opravdu rádi, ale v pátek není nejmoudřejší čas na přílišné utrácení za svého milovaného. V sobotu si můžete s partnerem rozumět, ale také nemusíte, podle toho, v jak hodně harmonickém vztahu jste. V neděli je čas na romantiku a intimitu s vaším partnerem.

Panna (23. srpna – 22. září)

V partnerském životě budete hodně sebevědomí, ale také budete vědět, jak partnerovi udělat radost. Nejlepší je se mu svěřit. Snažíte-li se napravit své chyby, které jste v minulosti ve vztahu udělali, sobota a neděle jsou nejlepší dny, poněvadž se budete schopni vyjádřit romanticky.

Váhy (23. září – 23. října)

V pátek nebudete mít na svého partnera příliš velkou náladu, jeho chování vám přijde hloupé. Pokud chcete tento den harmonický vztah, musíte jeho nevhodné vtípky přetrpět. Po zbytek víkendu se budete cítit milováni, k partnerovi se tudíž budete chovat mile a připravíte mu příjemné překvapení.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud s partnerem zažíváte krizi, v pátek budete hodně mrzutí. Začnete se k němu chovat lépe až ke konci dne. Jestli se tento den pohádáte, v sobotu se uzavřete do sebe a budete hodnotit své názory. V neděli se s partnerem udobříte, budete k němu hodně (možná i přehnaně) přítulní, což se partnerovi bude zamlouvat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Partner se k vám v pátek bude chovat mile, dejte proto své pracovní problémy stranou a řádně mu oplaťte jeho pozitivitu i romantiku. V sobotu i v neděli budete doslova naplněni optimismem, což bude mít značný vliv na pohodu ve vztahu. S partnerem se sblížíte ještě více a najdete společnou řeč.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Partnera v pátek přesvědčíte, že být mimo domov vašemu vztahu jen prospěje. Užijete si spoustu zábavy, možná si spolu zacvičíte. V sobotu a v neděli projevíte partnerovi naplno svou náklonnost, přestože můžete být velkou část dne zabráni do práce. Partner si s vámi tento čas užije.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

V pátek vás čeká vlna inspirace, kterou můžete uplatnit také ve svém partnerském životě. Udělat partnerovi radost vám nebude dělat žádný problém. V sobotu a v neděli se s partnerem vydáte za dobrodružstvím či jen na malou romantickou procházku, obě možnosti posílí váš vztah.

Ryby (19. února – 20. března)

Váš partner nejspíše bude chtít v pátek vyvolat hádku mezi vámi, ovšem vy mu na vše odpovíte klidně, čímž docílíte i jeho pohody. V sobotu je možný společný výlet do vzdálenějších míst, bude to romantické. V neděli se vám partner svěří se svým problémem, vy ho hravě vyřešíte.

Zdroj článku: