Je váš partner hádavý, sobecký, vzteklý? Pravděpodobně je na vině jeho znamení zvěrokruhu

Je váš partner hádavý, sobecký, vzteklý? Pravděpodobně je na vině jeho znamení zvěrokruhu
Všichni občas trochu šílíme. Pravděpodobně jste někdy zažili den, kdy je stres z práce, vyčerpání nebo deštivý den příčinou toho, že špatnou náladu odnese nevinný člověk, jako je řidič autobusu, pokladní, učitelka nebo soused. I ten nejklidnější člověk se může jednou za čas proměnit v monstrum.

Šest znamení zvěrokruhu nemá problém se dostat do mírného varu nebo rovnou vybuchnout.

6. místo: Rak

Raci jsou proslulí svou emocionalitou a citlivostí. Záchvaty vzteku nejsou tedy to, co si běžně k tomuto znamení lze představit. Pravdou však je, že i oni mohou mít hodně špatnou náladu. 

Rakům vládne Měsíc, který je spjatý s pozemskými oceány. Možná i proto mohou Raci změnit náladu tak nečekaně, jako přichází příliv a odliv.

V běžném životě se sice Raci snaží své nálady držet na uzdě, ale někdy je vliv Měsíce příliš silný.

5. místo: Štír

Občas mohou být Štíři tak trochu záhadou. Jako vodní znamení není jejich špatná nálada zrovna výbušná jako u lidí narozených v ohnivém znamení. Místo toho dávají najevo svůj vztek nezájmem a hranou nešikovností.

Je dobré si pamatovat, že Štír je snadno zranitelný a docela pomstychtiví.

Štír nedává moc najevo své pocity a nesvěřuje se, proto může dojít k nečekanému a velmi intenzivnímu konfliktu.  


rozhněvaný muž, zdroj: shutterstock / FERNANDO MACIAS ROMO

4. místo: Lev

Zatímco Lvi mohou být duší party a výborní přátelé, jsou také často hádaví a defenzivní. Pod vládou Slunce mají Lvi tendenci věřit, že jsou středem vesmíru a při konfrontaci jsou neústupní, pokud někdo jejich názory zpochybní. Když mají zraněné ego, mohou ukázat svou skrytou, drsnou tvář.

Často však zlostí maskují bolest a nejistotu.

I přes občasné výbuchy jsou lidé ve znamení Lva měkké duše, takže si zaslouží trochu shovívavosti. Obvykle je lichotky uklidní a vrátí je zpět k jejich radostné a přívětivé povaze.  

3. místo: Panna

Panny jsou známé svými sklony k výbušnosti. Toto znamení může být ve svém hněvu dlouho tiché, ale obvykle netrvá moc dlouho, než vybuchne. Panny vynikají ve své výřečnosti, kterou při hádce umí skvěle uplatnit a mají velmi silné argumenty.

Vše, co lze udělat pro zklidnění vášní, je chovat se k Pannám všímavě a s respektem.

2. místo: Kozoroh

Kozorozi jsou tak trochu nečitelní, pokud jde o jejich emoce. Navenek vypadají chladně, klidně a uzavřeně, přesto mohou mít potíže s regulací svého temperamentu, když se jejich přísné plány neplní podle představ.

Protože jejich vládnoucí planetou je Saturn, planeta odhodlání, jsou lidé ve znamení Kozoroha sveřepí a velmi neoblomní, pokud jde o životní postoje.

1. místo: Beran

Není žádným tajemstvím, že Berani jsou ohnivé znamení. A pokud jde o jejich povahu, není nic, co by je dokázalo zbrzdit, pokud se chystají vybuchnout. Beran je mistrem argumentů a plný vášně. Pokud se jim daří, jsou spolehliví a přátelští. Problém nastane, když není vše tak, jak očekávají, anebo lidé v okolí nejsou, tak pečliví a svědomití, jak vyžadují.

Znamení, které snadno ovládne vztek, má však jednu velkou výhodu. Jak rychle bouře hněvu přijde, tak rychle je pryč. Beran si nepotrpí na výčitky nebo mstu.

Zdroje článku: