Odhalte 3 důvody, proč Panny nesnesou rande s Blíženci

Odhalte 3 důvody, proč Panny nesnesou rande s Blíženci
Panny a Blíženci jsou naprosto odlišní lidé. Ačkoliv je spojuje silná komunikativnost, v dalších věcech se skutečně velmi liší. Dnes si řekneme tři důvody, proč Panny nesnesou rande s Blíženci, přestože Blížencům toto rande může přijít jako zajímavá zkušenost.

Oba mají zcela odlišný postoj k životu

To, co s jistotou dokážeme říci, je, že Panny musí mít všechno perfektní, zatímco Blíženci si nezakládají na pořádku a promyšlených plánech a častokrát jsou líní. Co ještě odlišuje Blížence od Panny? Blíženci jsou nenapravitelní optimisté a všechno zlehčují, zatímco Panny bývají pesimisté a všechno zveličují. 

Panny potřebují týdny, ne-li měsíce, aby vymyslely plán, který bude zaručeně fungovat. Pokud Blíženec prozradí své plány do budoucna Panně, nebude mluvit dlouho, protože zrovna žádné nemá. To bude Panně vadit, poněvadž ta má promyšleno vše již o několik let dříve, než toto rande nastalo. Panna se snadno rozčílí, pokud něco není dokonalé, a Blíženec jí to svým bezstarostným chováním nijak neulehčuje.

Neustálé flirtování Blíženců obtěžuje partnera Pannu

Blíženci mají ve zvyku se chovat k ostatním na způsob flirtu a není podstatné, jestli je dotyčný přitahuje, nebo ne. Blíženci se totiž takto chovají naprosto normálně, protože mají tendenci být ve společnosti oblíbení, poněvadž jim to příliš nejde.

Na druhou stranu Panny se mohou stát extrémně žárlivými, pokud svou drahou polovičku spatří, jak je ve společnosti někoho jiného. Může žárlit dokonce i na společné přátele obou partnerů.

Panna si váží loajality a věrnosti, ale požaduje závazek. To Blíženci nemají v povaze přijmout. Tito partneři se poté často hádají, protože Panna začne svého partnera Blížence z hloubi srdce nenávidět. A pokud ti dva spolu teprve začínají a jsou na prvním rande, jakmile Blížence letmo pozdraví spolužák ze třídy opačného pohlaví, Panna s největší pravděpodobností odejde.

Tento pár je citově rozdílný

Pokud se seznámí Blíženec a Panna, jejich citové dialogy nikam nepovedou. Z tohoto důvodu spolu neřeší své problémy a jsou od sebe odtažití. Vztah těchto dvou znamení s největší pravděpodobností skončí rozchodem, protože v rozhovorech těchto dvou lidí není místo na lásku.

Necítí se špatně jeden pro druhého – chybí empatie. Partneři se nedrží navzájem nad vodou, což vede k frustraci obou jedinců. Panny necítí lásku Blíženců, protože se chovají chladně. A pokud si Panna myslí, že vztah nemá smysl, milostný vztah opustí.

Lidem z těchto dvou znamení nejvíce pomůže, když na rande vůbec nepůjdou a zůstanou přáteli.

Zdroj článku: