Panna a přátelství: Kdo patří mezi vaše nejlepší přátele

Panna a přátelství: Kdo patří mezi vaše nejlepší přátele
Své přátelé si vybíráte pečlivě a na celý život. U svých kamarádů předpokládáte stejnou ochotu a věrnost s jakou do přátelství vstupujete vy sami. Nejen od sebe, ale i od vašich přátel očekáváte pečlivost a důslednost. Ve svém okruhu přátel jednoduše chcete mít lidi, na které se můžete spolehnout.

Rak

S Rakem se budete všude cítit jako doma. Oba máte rádi útulný domov a rodinné zázemí. Spolu budete dávat přednost klidnému posezení před bouřlivými večírky. Rak umí uklidnit vaše nervy a vy jej zase ohromíte svou nesmírnou pečlivostí a spolehlivostí. Toto přátelství je prostě na celý život.

zajímají vás další články na téma Horoskopy?

Štír

Povaha tajemného Štíra je pro mnohé těžkým oříškem, ale pokud někdo dokáže Štíry pochopit, jste to vy Panny. Štíři pro vás mají slabost speciálně kvůli vaší opravdové touze pomáhat druhým. Vás zase přitahuje Štírovo nadšení a zápal v akci. Postupně vám imponuje také jeho citlivost, vytrvalost a oddanost. Vzájemné odhodlání a dobrá organizace jsou motorem pro vaše dlouhodobé přátelství. 

Býk

Oba milujete pohodlný život a trpělivě usilujete o dosažení svého cíle. Pokud se vy dva spojíte, vytvoříte pevné přátelství, které bude dostatečně racionální a disciplinované, aby překonalo i náročné životní okamžiky. Býk může narazit na vaši kritickou povahu a brát si vaše připomínky osobně. Vás zase možná překvapí jeho tvrdohlavost. Ale společný záměr a vidina vytyčeného cíle vás pravděpodobně přiměje táhnout za jeden provaz. 

Kozoroh

Vaše přátelství je založeno na bezpečnosti, stabilitě a praktičnosti. Oba jste spolehliví a máte rádi své rituály. Kozoroh obdivuje vaše logické smýšlení a vám se na něm zase líbí jeho neutuchající vytrvalost. Vaše přátelství vám tedy nebude bránit ve vašich snech a projektech, spíše naopak. Navzájem se podporujete ve svých ambicích a sdílíte spolu radost z každého úspěchu.

Váhy

Vaše přátelství bude plné překvapení a tajemství. Máte společný smysl pro estetiku a také vás spojuje potřeba bezpečí a stability. Oba toužíte po míru a harmonii. Na cizí lidi může vaše dvojice působit trochu nadřazeně, vy svými vznešenými ambicemi a Váhy svou intelektuální domýšlivostí. Časem mezi vámi vznikne silné přátelské pouto. Váhy vás budou pravděpodobně nenápadně vést aniž by nad vámi dominovaly, v důležitých věcech vás nechají rozhodovat, tudíž si jejich vedení ani nevšimnete. 

Ryby

Ačkoli jste povahově naprosto odlišní, může mezi vámi vzniknout krásné přátelství. Aby ne, když jste jedni ze znamení, která si vedou nejlépe v udržování pevných a silných přátelství. Oba jste laskaví a ohleduplní. Vy Rybám poskytnete stabilitu a Ryby vám na oplátku mohou nabídnout soucit a porozumění. Jakmile se vám podaří pochopit vaši povahovou odlišnost, vaše přátelství se vám odvděčí a bude dlouhá léta vzkvétat. 

Zdroje: