Narodili jste se ve znamení Lva? Přečtěte si, jaká jste osobnost

Narodili jste se ve znamení Lva? Přečtěte si, jaká jste osobnost
Jste Lev nebo máte ve svém okolí někoho v tomto znamení zvěrokruhu? Skvělé, protože vám přinášíme charakteristiku tohoto jedinečného znamení. Přejeme vám příjemné čtení. 

Symbol: Lev

Datum: 22. července – 22. srpna 2021

Prvek: Oheň

Vládnoucí planeta: Slunce

Vlastnosti: vyzařuje vřelost a tvořivost, trochu marnivý, opravdu velká osobnost, chce vyniknout, zajímá se o luxus

Slavní: Kobe Bryant, Kylie Jenner, Coco Chanel

Jaký typ člověka je Lev?

Lvi jsou odvážní, vřelí a milující. Jsou to také dokonalí showmani. Dokážou oslnit divadelním talentem broadwayské hvězdy a charismatem politika. Jsou to podmanivé osobnosti. Umí zacházet se slovy a dokáží výmluvně hovořit téměř o jakémkoli tématu, a to bez ohledu na to, jak rychle se s ním právě seznámili.

Lvi vnášejí do všeho, co dělají, ctižádostivost. Vládnou srdcem. Jsou drzí a sebevědomí a důvěřují svým instinktům. Jejich jednání je přirozené a bez námahy. Lvi mají neutuchající chuť po růstu, kterou snadno nasytí chvála druhých.

Když se trápí, je to na nich vidět. Svůj hněv budou používat jako ochrannou zeď, která chrání jejich zranitelnost. Chtějí být vnímáni jako nezlomní, protože se bojí přiznat zranitelnost, potřebují věci od druhých lidí, jsou neúplní.

Jaké jsou špatné vlastnosti Lva?

Špatné stránky Lva se objevují, když jejich pozitivní a obdivuhodné povahové rysy přejdou do excesu. Mohou být vnímáni jako příliš panovační, ale to je způsobeno jejich nadměrnou přítomností a vřelostí. Lvi mají pověst chlubilů.

Pro ně to není chlubení, ale sdílení. Sdílení svých úspěchů s ostatními jim dává pocit sounáležitosti a totéž očekávají na oplátku od svých přátel. Chtějí být oslavováni, ale stejně rádi oslaví i vás.

Lvi se rádi cítí důležití. Nechtějí být nutně uctíváni. Chtějí být jen uznáváni za své autentické já. Rozdíl mezi obdivem a uctíváním je jemný, ale je to rozdíl mezi tím, zda se Lev zabývá sám sebou nebo se soustředí na dobro lidí, na kterých mu záleží.

Chtějí být středem vesmíru. Chtějí být odměňováni za to, že jsou nejlepší a nejchytřejší. Chtějí, aby se jim dostávalo zvláštního zacházení, ale zároveň se cítí, že si ho zaslouží.

Co Lvi nejvíce nesnášejí?

Lvi nesnášejí, když jim někdo šéfuje. Velmi si zakládají na svém vlastním světě a svém vlastním osudu. Jsou věčně zraněni akty zrady a opuštění. Jejich hrdost je meč, kterým se ohánějí, aby ochránili svou suverenitu.

Nesnášejí, když jim někdo říká, co mají dělat, ale pokud je dokážete přimět, aby poslouchali, obvykle se dají přesvědčit, zejména pokud jim dáte pocit, že to celou dobu chtěli. Vždycky jim ale bude tajně vadit, že k tomuto závěru nedošli sami. Lvi nemají rádi, když jim někdo něco nařizuje, a hlavně nemají rádi, když je někdo nutí. Vyžadují respekt a nesnášejí lidi, kteří je nerespektují.

Co Lvy přitahuje?

Lvi jsou od přírody energičtí a vášniví a často se zamilovávají do stejně nadšených partnerů. Přitahují je stejné vlastnosti, jaké vidí u druhých. Mají rádi partnery, kteří jsou sebevědomí a iniciativní. Kteří si jdou bez omluvy za tím, co chtějí. Chtějí někoho, kdo je nejen sebevědomý, ale i sofistikovaný. Chtějí být s někým, kdo umí nejen formulovat inteligentní argumenty, ale také je umí hladce a výstižně prezentovat.

Kdo je spřízněnou duší Lva?

Lvi touží po někom, kdo je dokáže fyzicky i citově nasytit. Chtějí být uctíváni. Potřebují mít pocit, že jsou středem vaší pozornosti. Potřebují mít pocit, že byste pro ně udělali naprosto cokoli a že byste to neudělali z povinnosti, ale z vlastní vůle.

Rádi mají pocit, že jsou v pozici moci, ale nechtějí ji uplatňovat násilím. Mělo by jim stačit jejich přirozené charisma. Jsou prudce nezávislí a rádi dosáhnou svého. Aby se tedy cítili skutečně milováni, potřebují partnera, který je trochu submisivní nebo je ochoten tuto roli ve vztahu převzít.

Líbají se Lvi dobře?

Lvi milují výzvy. Mají téměř vrozenou potřebu soutěžit a dominovat. Z tohoto důvodu jsou Lvi známí tím, že se velmi vášnivě líbají. Lvi líbají, jako by s někým soutěžili o vaši náklonnost. Jako by si představovali, že někde na světě existuje někdo, koho milujete víc než oni, a hodlají dokázat, že jejich polibek je lepší, tím, že vás políbí vášnivěji, než by to tento vesmírný jiný milenec dokázal.