Jakou barvu si dáváte na své nehty? I to o vás totiž leccos prozrazuje!

Jakou barvu si dáváte na své nehty? I to o vás totiž leccos prozrazuje!
Udělejte si manikúru a zvolte nejoblíbenější barvu vašich nehtů... My vám pak řekneme, co o vás barva vašich nehtů vypovídá. Budete se divit, co všechno na sebe můžete prozradit už jen tím, že upřednostňujete konkrétní barvu.

Červená barva je barvou vášně i sebevědomí

Sytě červená barva vašich nehtů o vás může leccos vypovídat. Ženy ji milují a k červené se uchylují nejen v případě vážného rande, ale i v případě důležitého pracovního pohovoru. Co červená barva vypovídá o vaší osobnosti? Je to barva vášně. Mimo jiné značí i to, že její nositelka zkrátka nemůže být studený psí čumák.

Ty ženy, které často volí červenou barvu nehtů za sebe nechávají rozhodovat své emoce. Červená je barvou tepla a sebevědomí. Použít ji můžete i v případě, že vám sebevědomí chybí. Pohled na zářivě rudé nehty vám sebevědomí urychleně dodá.

Žluté nehty jsou symbolem radosti a tepla

Zvolíte-li si žluté nehty, nejspíš chcete do světa vykřičet, že máte radost. Žluté nehty jsou symbolem štěstí, naznačují znovuzrození a nový život. Pokud tedy chcete minulost hodit za hlavu, zvolte žluté nehty!

Modrá je více než dobrá barva nehtů

Pokud při lakování nehtů tíhnete k modré barvě, znamená to, že máte k ostatním velkou důvěru, jste otevření novým věcem, zároveň jste ale poctiví a důslední. Milujete romantiku a umíte být velmi dobrým přítelem.

Růžové nehty znamenají něžnost

Jen těžko v sadě na manikúru bude chybět růžový lak na nehty. Vždyť co se nehtů týče, je růžová barva stálicí, která se neomrzí. Volba růžového laku na nehty o vaší osobnosti vypovídá, že jste romantický typ a milujete všechna překvapení. Jste něžná a oplýváte typicky ženskou energií.

Oranžové nehty jsou znakem optimismu

Chcete si i v těžkých chvílích udržet optimismus? Pak si nehty nalakujte oranžovým lakem na nehty. Právě oranžová je barvou pohody, akce a efektivity. Oranžové nehty o vás tak trochu vypovídají, že jste blázen. Zároveň všem ukazují, že máte smysl pro odpovědnost a zvládnete všechny trable, které život přináší.

Šedá barva nehtů je barvou dychtivosti a nerozhodnosti

Často si malujete vaše nehty šedým lakem? Kromě jiného to může svědčit o vaší dychtivosti poznávat nové věci, stejně tak o nerozhodnosti podstupovat konkrétní rizika. Zatímco v některých životních krocích máte jasno, jiné vám nahánějí hrůzu, a proto ta šedá barva.

Jakou barvu si dáváte na své nehty? I to o vás totiž leccos prozrazuje, Foto: Miramiska / Shutterstock

Bílá barva na nehtech ostatní přesvědčí o tom, že jste pohodářka

Bílá barva na nehtech vám pomůže vaše okolí přesvědčit o tom, že jste velká pohodářka. Je tedy velmi důležitou volbou v okamžiku, když se jdete seznamovat s novými přáteli. Bílá barva také svědčí o vaší milé a bezkonfliktní povaze.

Černé nehty rovná se inteligence

Většina lidí by volbu černého laku na nehty přisuzovala spíše náctiletým dívkám, ve skutečnosti je černý lak na nehty symbolem zralosti a inteligence. Černý lak na nehtech může vypadat působivě v každém provedení. O vás mimo jiné napoví, že jste velmi elegantní a silná žena!

Zelené nehty pomohou nastolit rovnováhu

Jste-li ohledně výběru barvy laku na nehty mírně zmateni, zvolte zelenou. Je to totiž velmi optimistická barva, která vám pomůže opět nastavit vaši rovnováhu. Zelené nehty svědčí o tom, že nemáte problém lidem věřit, ale zároveň jste velmi dominantní.

Stříbrná barva nehtů vyzdvihuje vaši spiritualitu

Chcete na lidi udělat dojem? V tom případě zvolte stříbrnou barvu nehtů, která vypovídá o vaší silné osobnosti. Stříbrná barva nehtů podtrhne vaše emoce a zdůrazní vaši spolehlivost.

Zlatou barvu nehtů zvolte k příležitosti oslav

Slavíte konkrétní událost? Pokud si lakujete nehty, zvolte k této příležitosti zlatou barvu, která je signálem pro vítězství a oslavy. Zlatá barva nehtů je velmi působivá a zároveň sofistikovaná. Mimo jiné ukazuje na fakt, že jste společenský tvor, díky čemuž doma sedět určitě nebudete.

Ať už zvolíte jakoukoliv barvu nehtů, vždy si očkem hlídejte, který lak používáte nejčastěji. Barva vašich nehtů totiž vypovídá o mnohém – mimo jiné o vaší o osobnosti.

 

Zdroje: