Nastává období Střelce: Čekají vás dobré chvíle, nebo se naopak budete trápit s nezdary a překážkami?

Nastává období Střelce: Čekají vás dobré chvíle, nebo se naopak budete trápit s nezdary a překážkami?
Až do 21. prosince bude období, kdy se Slunce nachází ve Střelci. A to ovlivňuje nejenom lidi narozené v tomto znamení, ale i všechny ostatní. Podívejte se, co si na vás osud přichystal a jak se popasujete s jednou ze závěrečných částí letošního roku.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Nuda vás v tomto období rozhodně nečeká, protože se budete potýkat s celou řadou problémů a komplikací. Může se tak stát, že pro vás bude složité užívat si klidné vánoční svátky a příjemnou atmosféru.

Býk (21. 4. – 20. 5.)  

Konečně si po podzimním shonu můžete trochu odpočinout. V mírném tempu se ale přesto vyplatí zůstat, protože na vás doslova za rohem čeká úspěch. Tak zkuste zareagovat na novou nabídku zaměstnání nebo si řekněte o zasloužené přidání.

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Občas se nebojíte řešit problémy trochu jedinečným způsobem. A právě teď je to období, kdy se vám to vyplatí. Nechte tak svou kreativitu proudit a uvidíte, že se vám bude dařit.

Rak (22. 6. – 23. 7.)  

Chvílemi se budete cítit unavení a vyčerpaní. Snadno dostanete pocit, že jste pod tlakem. Ale nebojte, vaše rezervy jsou ještě mnohem větší. Náročnější období tak v klidu přečkáte.

Lev (23. 7. – 23. 8.)  

Z období Střelce budou těžit lidé narození ve znamení Lva. Silná životodárná energie je totiž přesně to, co pro své fungování potřebujete. Nebojte se proto v tomto období zkoušet nové výzvy, protože budete mít dostatek sil pro jejich zdárné zvládnutí.

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Čeká na vás příjemný úspěch. Objevit se může v pracovní rovině, osobním rozvoji, ale třeba i v milostném vztahu, kdy konečně vyřešíte dilema. Tak buďte připravení, ať úspěch neminete, a snažte se mu jít trochu naproti.           

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Do cesty vám přijde nečekaný, ale dlouho vyhlížený úspěch. Může se tak stát doslova náhodou, takže si občas zkuste koupit los nebo zareagujte na soutěž, protože si tak můžete zpříjemnit nastávající zimní čas.       

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Máte pocit, že se už dlouho snažíte, ale odměna stále nepřichází? Právě v tomto období však konečně dosáhnete kýženého uznání. A to jak za pracovní snahu, tak i za to, že se snažíte ve vztazích. Nebojte se proto vděčně přijímat pochvaly a uznání, i když s tím máte občas problém, vašemu egu to udělá dobře.   

Střelec (23. 11. – 21. 12.)   

Tohle období je prostě vaše. Daří se vám skoro všechno, na co sáhnete, a všude okolo sebe cítíte pozitivní energii, kterou rozhodně nemáte problém využít. Nové změny ve vašem životě budou ryze pozitivní.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)   

V minulosti vás potrápily zdravotní problémy, ale díky včasnému řešení, a hlavně zdravému životnímu stylu se vám povedlo získat ztracenou energii zpátky. Nachlazení a podobné nemoci se vám tak budou v tomto období vyhýbat, což je vaše odměna za posilování imunity.

zdroj: johnnysdee / Shutterstock, zdravotní problémy

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Už dlouho se v práci snažíte nad rámec svých povinností, ale dosud to nikdo nedokázal pořádně ocenit. Když seberete odvahu a o pochvalu si řeknete, vytoužená odměna vás konečně nemine. Tak se do toho pusťte, ale zároveň počítejte s tím, že pracovní tempo bude stále vysoké.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Po předchozích nezdarech během podzimu se vám konečně začne zase trochu dařit. Vánoční atmosféra a zimní čas vás nabije potřebnou energií. Do cesty vám přijdou nové příležitosti i pochvaly za dřívější snahu.

Zdroje článku: