Období Střelce je tady, připravte se na velký shon, tvrdí antická mytologie

Období Střelce je tady, připravte se na velký shon, tvrdí antická mytologie
Období Štíra končí a následuje čas, kdy panuje Střelec, konkrétně od 22. listopadu do 21. prosince (nastane zimní slunovrat). Střelec je znamením intelektu, filozofie, svobody a pravdy. Bez ohledu na to, jak těžký život se v tuto chvíli může zdát, budeme schopni hledat radost v maličkostech. Nenechte se stresovat předvánočním shonem. Co dál předpovídá antická mytologie přesně pro vaše znamení?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Přestanete si hrát na něco, co nejste. Dlouho jste nosili masku, abyste zapadli mezi lidi, se kterými se vídáte. Oni vám ale dají jasně najevo, že není potřeba, abyste se jakkoliv přetvařovali, a že vás milují právě takové, jací jste. 

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Přijdou určité změny v práci, kterým budete muset čelit. Zkuste udržet emoce na uzdě a nefiltrovat je na lidi, ale až doma například do deníku nebo vycvičit v posilovně. To, co se děje, sice nebude zprvu příjemné, ale věřte, že je to pro vaše dlouhodobé dobro. 

Býci, držte své emoce na uzdě a zajděte třeba do posilovny. Zdroj: Day Of Victory Studio/ Shutterstock

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Hrozí vám zdravotní problémy, kterým se ale můžete vyvarovat, pokud budete poslouchat svoji intuici. Jestliže někam nechcete jít, tak tam nechoďte. Spousta věcí vám rozumově nebude dávat smysl, ale v tomto období poslouchejte hlavně své srdce, které ví, jak vás ochránit. 

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V tomto období budete skvělí v komunikaci. Dokážete krásně popisovat své názory, ale i emoce a pocity. To prospěje vztahům v práci, ale pozor, ve vztahu to naopak může způsobit problémy. Jestliže dlouhodobě neprojevujete sami sebe, nedivte se, že jsou najednou někteří lidé překvapení. 

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Přijde vám nečekaná nabídka, abyste se podíleli na nějakém projektu pro dobrou věc. Může to být příspěvek na charitu nebo investice do něčího podnikání. Pamatujte, že nemůžete spasit všechny a vždy věnujte především péči sami sobě a dostatek času na to, abyste se mohli rozhodnout. Nedělejte rozhodnutí pod nátlakem. 

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Dávejte si v tomto období pozor na své věci. Je tady velká pravděpodobnost, že něco ztratíte, nebo vás dokonce někdo může chtít okrást. Pamatujte si dobře, kam odkládáte věci, a hlídejte si, že máte přehled o svých financích. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Co pro vás znamenají Vánoce a svátky? Každý rok jste ve velkém shonu a tentokrát máte dost vnitřní síly na to, abyste tomuto stresu nepodlehli. Zjistíte, že počet dárků nevyjadřuje doopravdy náklonnost k dané osobě. Raději se zaměříte na zlepšení mezilidských vztahů v rodině i v práci. 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Zkuste co nejvíce reflektovat tento rok. Zamyslete se nad tím, co se vám povedlo a co naopak chcete zlepšit. Je na vás totiž v práci tlak a vy dostanete pocit, že jste neschopní. Neberte si kritiku moc k tělu. Objevuje se kolem vás závistivá osoba, která působí potíže. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Toto je vaše období, kdy slavíte narozeniny, proto si ho nezapomeňte v tom shonu pořádně užít! I když máte spoustu práce a povinností, které chcete před Vánocemi stihnout, dokážete si nastavit takovou každodenní rutinu, aby vám vyhovovala, a vy vše zvládnete s úsměvem na tváři. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

I když si většina vašich přátel užívá večírků a různých událostí, vy máte ještě spoustu práce s doděláváním projektů a povinností. Raději je opravdu dokončete, protože si pak v klidu dokážete užít sváteční sezónu a přechod do nového roku. Přátelé to pochopí. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

V tomto roce jste docela prokrastinovali, což se může týkat i rodinných vztahů, nejen práce. Zkrátka se zamyslete nad tím, na kterou sféru svého života jste dost zanevřeli, a zkuste to napravit. Potřebujete vrátit svůj život do rovnováhy. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ozve se vám osoba, kterou jste dlouho neviděli, což bude překvapení. Ze začátku nebudete vědět, jak se chovat, ale po několika dnech dojde k uvolnění a pochopíte, proč se vaše cesty opět propojily. Nezapomeňte na kvalitní spánek, potřebujete hodně čerpat síly, abyste měli energii na celý den.