Letošní období Štíra už je tady! Co to znamená pro vaše znamení?

Letošní období Štíra už je tady! Co to znamená pro vaše znamení?
Štíři jsou známí pro svou emotivnost a citlivost, kterými jsou, stejně jako ostatní vodní znamení, doslova zaplavení. Jsou však také hodně vášniví, tajemní a rádi mají vše pod kontrolou. Jak jejich období ovlivní vaše chování a pocity? A jak toho nejlépe využít?

Období Štíra probíhá každoročně během 23. října – 21. listopadu. Znamená to, že právě v této době se Slunce nachází ve Štíru a děti narozené v tomto měsíci jsou zrozenci jeho slunečního znamení. Přestože toto období probíhá každý rok ve stejnou dobu, pohyby měsíce a planet jsou vždy odlišné a tak je každý rok unikátní zkušeností pro všechna znamení.

Podle deníku Women’s Health letošní sezóna Štíra nejvíce ovlivní znamení Býka, Kozoroha i samotného Štíra. Pokud mezi ně patříte, připravte se tedy na větší změny. Výrazné změny však neminou ani ostatní znamení.

Štíři mají poněkud kontroverzní reputaci, ale jejich vlastnosti vám ve skutečnosti mohou být skutečně ku prospěchu. V letošním období budete vše prožívat intenzivněji, ale pocítíte změny také ve vztazích či práci.

Jak vás tedy toto období ovlivní?

Především byste měli mít více energie i na to, co jste delší dobu odkládali. Štír má nad svými starostmi rád kontrolu, a tak si možná konečně budete moct odškrtnout úkoly, kterým se úmyslně vyhýbáte už pár týdnů. Je to nejlepší doba se začít plně věnovat vašim povinnostem a popřemýšlet nad budoucností. Pokud se chystáte na nějakou větší změnu, teď je pro ni ten nejlepší čas. Využijte tedy vašeho nově nabytého odhodlání k pracování na svých snech a cílech.

Změna by se měla objevit také v oblasti vztahů, a to jak milostných, tak přátelských či pracovních. Povrchní konverzace a vztahy totiž Štíři nemohou vystát, a tak právě teď bude nejvyšší čas prohloubit ty vztahy, na kterých vám záleží a věnovat jim svůj čas. Zároveň se však pokuste ukončit ty, které vám za to nestojí a jen vám berou váš cenný čas a energii. Tato doba by se mělo promítnout i do vašeho milostného života, kam přinese typickou štíří vášnivost. Je také na čase trochu okořenit váš sexuální život, protože právě Štír je považován za to nejsexuálnější znamení. Pusťte se tedy do svých vztahů naplno, protože to určitě nebude na škodu.

Připravte se také na zlepšení vaší intuice. Lépe vycítíte, co si lidé myslí a co se vám snaží sdělit. Budete více citliví a vše by pro vás mělo být intenzivnější. Proto také bude jednodušší předpovědět co cítí lidé kolem vás nebo jestli se právě stane něco důležitého.

Se Štíry je kvůli jejich záhadné a tajemstvími zahalené povaze taktéž spojována určitá tajemnost, a tak není divu, že právě během jejich období se bude oslavovat Halloween, dušičky nebo Svátek mrtvých po celém světě.

Co bude dál?

Období Štíra by váš život mělo ovlivnit hned v několika směrech, tak doufejme, že to bude hlavně v dobrém. Využijte tento čas k práci na vašich povinnostech, plánování budoucnosti, prohloubení vztahů nebo zpestření vašeho milostného života a budete se divit, jak snadno vám to jde. Následujícím znamením, jehož období si budeme moct naplno užít bude Střelec. Střelecká sezóna začíná 22. listopadu a měli byste se během ní cítit nabití pozitivní energií a myšlenkami. Do té doby však ještě plně využijte vliv Štíra na vaše chování, myšlení i smysly.

 

Zdroje: