Co si nikdy nepřiznáte v závislosti na vašem znamení?

Co si nikdy nepřiznáte v závislosti na vašem znamení?
​​​​​​​Každý máme svou vlastnost, kterou tlačíme do rohu naší mysli a nechceme si ji přiznat. Je to běžná reakce mozku, který nám chce dodat pocit výjimečnosti a bezchybnosti. Nicméně ta vlastnost stále existuje uvnitř nás. Co předurčily hvězdy, abyste si nepřiznali, zrovna vám?

Beran (21. března – 19. dubna)

Máte problém udržet pozornost a dotáhnout věci do konce. Jelikož je to přesný opak toho, jací se snažíte být, nikdy si nepřiznáte, že něco nedokážete, což vám může způsobit problémy v práci.

Býk (20. dubna – 20. května)

Lidé od vás odcházejí, protože si nedokážete přiznat, že se mýlíte. Dokonce i když to víte, nepřiznáte si to. Dle vašeho názoru máte vždy pravdu, ale vaši přátelé tímto trpí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nechcete, aby si o vás lidé mysleli, že nejste k ničemu, a proto slibujete nemožné, ale nic z toho nesplníte. Ještě horší je, že sami sobě nepřiznáte, že soustavně porušujete své sliby.

Blíženci porušují své sliby, Zdroj: Matt Hahnewald/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Pokud vám někdo ublíží, vy si to nikdy nepřiznáte, protože všem dáváte stále nové šance. To ve vás dokáže způsobit opravdový hněv, který si ventilujete na ostatních lidech.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nikdy si nepřiznáte, že nějaký jiný člověk může být lepší než vy. Jste hrdí na svou čest, ale bohužel pro vás nedokážete přijmout fakt, že se někomu daří více než vám. I když to může být jasně vidět, vy jste k tomu slepí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Máte problém přiznat si, že jste udělali chybu. Jste příliš zaslepeni svým názorem, že žádná chyba ve vás není, že si neuvědomujete, že i vy jste pouze člověk a chyby děláte stejně jako ostatní.

Váhy (23. září – 23. října)

Snažíte se být všem oporou, nicméně nikdy v životě si nepřiznáte, že i vy potřebujete pomoc. Nikdy o pomoc nežádáte, poněvadž máte pocit, že byste pouze otravovali okolí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nepřiznáte si, že vám záleží na ostatních lidech. Rádi se tváříte, že je vám naprosto jedno, kdo z vašeho života odejde a kdo v něm zůstane, ovšem ve svém nitru pláčete, pokud někoho ztratíte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Příliš se staráte o ostatní lidi. A nenacházíte v sobě odvahu si to přiznat. Většina lidí vás považuje za samozřejmost, ale vám to nedochází. Otevřete oči.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Často se cítíte na dně a osamocení, avšak nikdy to neřešíte, protože se bojíte si to přiznat. Vašemu duševnímu zdraví jen prospěje, pokud se o svých skutečných pocitech svěříte ostatním.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Kdykoliv učiníte špatné rozhodnutí, vnitřně trpíte. A nejhorší na tom je, že si nikdy nepřiznáte, že něčeho litujete. Z tohoto důvodu máte předpoklad dělat stejné chyby dokola.

Ryby (19. února – 20. března)

Nikdy si nepřiznáte, že něco může být vaše chyba. Ať už od vás odejde partner, ztratíte práci nebo někoho ze smutku slovně napadnete, přestože dotyčný člověk nic neudělal, je to chyba jiných lidí.

Zdroj článku: