Horoskop pro nevěrníky aneb, na která znamení si dávat pozor kvůli jejich přelétavosti?

Horoskop pro nevěrníky aneb, na která znamení si dávat pozor kvůli jejich přelétavosti?
Někteří mezi námi si s věrností jednoduše nelámou hlavu, a to často z toho důvodu, že jim věrnost jednoduše nebyla dána do vínku. Některá znamení totiž jejich datum narození skutečně ovlivňuje a mají sklony k nevěře vepsané ve hvězdách. Jiné naopak dobrodružná láska v žádném případě neláká a když někoho milují, tak je to navždy.

Beran

Berani jsou velmi impulzivní a také nezávislí. Často je vůbec nezajímají důsledky jejich chování. Berani velmi touží po dobrodružství, které se často točí také kolem milenek a různých milostných avantýr. Na Berany si tak dejte rozhodně velký pozor.

Býk

Býci umí být velmi smyslní a také milují své pohodlí. Mají rádi stabilní vztahy a bývají také do jisté míry velmi loajální a spolehliví. Býci jsou rovněž výborní plánovači a vždy jsou připraveny na to, řešit své osobní problémy, které by je v průběhu života mohly potkat. Pokud se jedná o možné překážky v manželství či v partnerství, jsou vždy ochotni je vyřešit. Býci nebývají ti, kteří podvádějí, ale spíše těmi, kteří jsou podváděni.

Blíženci

Blíženci jsou odjakživa velmi zvědaví a odvážní. Milují vzrušení a často rádi cítí i nebezpečí. Blíženci jsou navíc velmi hraví a milují i různé milostné hry. Pokud se začnou ve vztahu nudit, jednoduše si začnou hledat nového partnera a toho „opotřebovaného“ pustí k vodě.

Rak

Rak bývá ze všech dvanácti znamení zvěrokruhu tím, který je zaměřen na domov a rodinu asi ze všech nejvíce. Má rád rodinu a udělal by pro ni cokoliv. Emoce prožívá velmi hluboce a nenávidí lež a podvody. Věrnost je pro raka vším a o svou lásku často velmi rád pečuje. Podvod je pro něj sprosté slovo.

Lev

Lev hledá dokonalého partnera celý život. Bohužel poměrně často se stává, že lev není schopen najít sobě rovného partnera, který by s ním držel krok nejen po intelektuální stránce, ale také po stránce sexuální. Tudíž se často lvi začnou velmi brzy poohlížet po více úrodné půdě. Lvi mají tak velmi často na svém kontě celou plejádu milenek a různých vztahů.

Panna

Panny jsou velmi citlivé bytosti, které se často zajímají o pocity druhých. Panny bývají velmi dobří milenci i přátelé. Vždy se snaží každému poskytnout pomoc. Panny se proto stávají dokonalými partnery na celý život. V průběhu života rozhodně nemají chuť na střídání partnerů ani na žádné podvody.

Váhy

Váhy ve vztazích usilují zejména o mír, harmonii a spravedlnost. Váhy jsou velmi kreativní a umí dokonale řešit i nastalé potíže v partnerském vztahu. Není pro ně prioritou problémy řešit podvody a nevěrou. Často se ovšem uzavírají sami do sebe, a to jen proto, aby nalezly rovnováhu, a hlavně správné řešení dané situace. Váhy jsou navíc velmi věrné bytosti, které do vztahu dávají maximum.

Štír

Štíři hledají moc a pochopení. Často jsou označovány za velmi mocné znamení zvěrokruhu. Život se Štírem ovšem není vůbec jednoduchý. Své skutečné pocity totiž často Štíří před svým okolím velmi úspěšně skrývají. Mimo jiné mají Štíři tendenci si za každých okolností myslet, že mají ve všem pravdu, a tudíž také velmi neradi někomu odpouštějí. Pokud pocítí zradu, je pro ně velmi obtížné odpustit a zapomenout.

Střelec

Střelci nenávidí pravidla a monogamní vztah je pro ně absurdní. Milují totiž zkoumání veškerých nových oblastí, které mohou. Libují si v milostných eskapádách a také v sexu i mimomanželských vztazích. Na Střelce si tak dávejte velký pozor.

Kozoroh

Kozorozi mají rádi stabilní vztahy a velmi dobře vědí, že jakýkoliv úspěch si vyžaduje odhodlání a také dřinu. Nebojí se proto do svých vztahů investovat. Pokud se ve vztahu objeví jakákoliv překážka, jsou dostatečně trpěliví na to, aby tuto překážku vyřešily. Řešit problémy ve vztahu podvodem není jejich styl. 

Vodnář

U Vodnářů absolutně nikdy nemůžete vědět, co od nich očekávat. Jedná se totiž o velmi nepředvídatelné osoby, které tvoří velmi nekonvenční a nezávislá partnerství. Často se u Vodnářů setkáváme s tím, že se nehrnou do svatby a manželství odsouvají na dobu neurčitou. Někteří Vodnáři dokonce vážné vztahy, které mají dlouhodobý charakter považují za nudné a raději se oddávají nezávazným flirtům. Od Vodnářů tak věrnost v partnerství rozhodně nečekejte.

Ryby

Ryby se řadí mezi nejcitlivější znamení v celém zvěrokruhu. Velmi často sami bojují proti svým vnitřním emocím. Ryby také často utíkají od reality do své fantazie, a tak mívají často potíže s řešením požadavků v oblasti reálného života, a to vztahů nevyjímaje. Na partnery mívají často velmi vysoké požadavky a pokud je partner nesplňuje, nebojí se opustit pro ně nefungující vztah a hledají nového partnera.

Zdroj:

  • autorský text