Jaké nemoci vám hrozí podle numerologie?

Jaké nemoci vám hrozí podle numerologie?
Zjistěte, k jakým nemocem máte sklony podle toho, kolikátý den v měsíci jste se narodili. Numerologie vám ukáže, zda jste náchylní k cukrovce, plicním chorobám, infekčnímu onemocnění, poruchám zraku, chudokrevnosti nebo problémům s močovým ústrojím aj. Potřebujete znát jen své numerologické číslo:

 

Datum narození (den v měsíci)

Numerologické číslo

1., 10., 19., 28.

1

2., 11., 20., 29.

2

3., 12., 21., 30.

3

4., 13., 22., 31.

4

5., 14., 23.

5

6., 15., 24.

6

7., 16., 25.

7

8., 17., 26.

8

9., 18., 27.

9

Číslo 1

Lidé narození 1., 10., 19. nebo 28. dne kteréhokoli měsíce čelí srdečním obtížím, problémům spojeným s krví a jejím nepravidelným oběhem. Ve stáří mohou přijít potíže s krevním tlakem. Máte-li číslo 1, měli byste se vyhýbat potravinám s vysokou kyselostí a mastným jídlům. Snažte se nepřejídat, ale zvyšte příjem sušeného ovoce, zázvoru a ječmene. Díky vaší vitalitě vám nevadí výraznější pracovní zátěž.

Číslo 2

Kdo se narodil 2., 11., 20. či 29., trpí často zažívacími potížemi, stresem a nervozitou, nespavostí a špatným krevním oběhem, jenž může způsobit anémii. Jste-li dvojka, dostáváte se často do emocionálních konfliktů. Poruchy trávení, zácpa, nechuť k jídlu nebo plynatost bývají vašimi běžnými problémy. Konzumujte prospěšné sezónní potraviny, jako jsou okurky, mrkve, ředkvičky a zelí.

Číslo 3

Kožní problémy, poruchy hrudníku nebo plic, cukrovka, bolest v krku a artritida jsou typické pro lidi narozené 3., 12., 21. a 30. Doporučuje se vyhýbat tučným jídlům. Jezte raději jablka, hrozny, ananas nebo třešně. Také mandle a hřebíček prospějí vašemu zdraví. Vyhýbejte se konfliktům, které by mohly ohrozit vaši duševní pohodu.

artritida, Zdroj: Olena Yakobchuk / Shutterstock

Číslo 4

Jestliže jste přišli na svět 4., 13., 22. nebo 31., můžete trpět depresemi, dušností, srdečními problémy nebo infekcemi močových cest. Jste rovněž náchylní k rýmě a kašli a také k nemocem, které není snadné diagnostikovat. Nikdy ale nebudete zcela šťastní, pokud se budete nějakých nemocí neustále obávat. Dopřejte si šťávu z červené řepy nebo mrkvovou či jablečnou šťávu, to vám prospěje.

Číslo 5

Pokud k vašemu narození došlo 5., 14. nebo 23. dne, jste zřejmě náchylní k nervozitě kvůli nadměrné psychické zátěži. Rýma, kašel nebo chřipka, kožní onemocnění, potíže s ledvinami a nespavost, to všechno by vám mohlo hrozit. Většinu svých obtíží ale zvládnete překonat dostatečným odpočinkem a užíváním léků. Snažte se vyhnout stresu.

Číslo 6

S těmi, kteří se narodili 6., 15. nebo 24., jsou spjaty infekce nosu, krku a plic a ve stáří pak srdeční problémy. Ženy mohou mít problémy související s prsy, epidemickou horečkou či chřipkou. Většina šestek bývá emotivní a nervózní. Řadíte-li se mezi ně, držte se dál od sladkých, kořeněných nebo mastných pokrmů.

Číslo 7

Vykoukli jste na svět 7., 16. nebo 25. dne v měsíci? Pravděpodobně budete mít problémy související se zažíváním, nervozitou, infekcemi, artritidou ve stáří a krevním oběhem. Snadno vás podráždí i sebemenší vyrušení. Užívejte dostatek vitaminů D a E, také konzumujte čerstvé ovocné šťávy a vyhněte se alkoholu, drogám a hlavně kouření.

Číslo 8

Jedinci narození 17. a 26. bojují s bolestmi zubů a častými bolestmi hlavy, s poruchami jater i střev a také s nemocemi souvisejícími s krevním tlakem. Jste-li osmička, držte se dál od jakéhokoli druhu omamných látek a začleňte do své každodenní rutiny brzké ranní vstávání, cvičení, poklidnou snídani a pobyt na čerstvém vzduchu. Prospěje vám med a domácí podmáslí, tak je neváhejte užít.

Číslo 9

Ti z vás, kdo se narodili 9., 18. nebo 27. dne, bývají extrémně citliví. Vyšla devítka i vám? Jste nejspíš náchylní ke všem druhům horeček, planým neštovicím, potížím s ledvinami, průduškami a krkem a také k závislostem. Vyhýbejte se tedy intoxikaci. Z jídelníčku vyřaďte mastná a ostře kořeněná jídla, naopak do něj zahrňte česnek, cibuli, zázvor a kokosovou vodu.

Zdroje článku: