Tři nejveselejší znamení, která se pořád smějí. Patříte k nim i vy?

Tři nejveselejší znamení, která se pořád smějí. Patříte k nim i vy?
Být pořád šťastný by si přál snad každý. Ne všichni tomu však mají přizpůsobenou povahu. Někteří si ale zkrátka nemohou pomoct a musí být pořád veselí a rozesmátí, ať už se děje cokoliv. Patříte mezi smíšky a optimisty zvěrokruhu i vy?

Střelec

Střelci jsou jedním z nejveselejších a nejšťastnějších znamení. Pravděpodobně je to právě proto, že tak milují zábavu a dobrodružství. Vždy se s nimi nasmějete, ať už kvůli jejich historkám a vtipům nebo zážitkům, které si společně vytvoříte. Nemusíte se tedy bát, že byste je někdy zastihli se špatnou náladou, na moc dlouho jim totiž nikdy nevydrží.

Když už se stane něco, kvůli čemu jsou smutní nebo naštvaní, většinou se bolesti díky své optimistické povaze hodně rychle zbaví. Prostě žijí svůj svobodný a nezávislý život a nenechávají se ovlivňovat ničím špatným. Život je pro ně tak o dost jednodušší.

Zdroj: Autor: G-Stock Studio / Shutterstock

Lev

Lvi by bez radosti a zábavy žít nedokázali. Mají optimistický přístup k životu a na všem se snaží hledat pozitiva. Vždy si tedy umí najít něco, z čeho budou mít radost. Navíc jsou vtipní, zábavní a umí ostatní hned rozveselit a rozesmát.

Na rozdíl od Střelců neumí smutek a bolest úplně vytěsnit, ale svou zábavnou a veselou povahou nepříjemné pocity také časem přemůžou. Ve společnosti však umí zazářit, i kdyby zrovna zažívali to nejhorší období svého života.

Beran

Berani k životu taktéž přistupují s radostí a optimismem. Jsou vtipní a rádi baví ostatní. Kvůli jejich nepředvídatelnosti a nečekaným impulzům však mohou být často zavalení záchvaty vzteku, smutku a bývají poté tak trochu nespokojení se životem.

Když je něco začne rozčilovat, může to navíc vést až k úplnému výbuchu.

Přesto se umí ze špatné nálady poměrně snadno dostat. Trochu se zklidní a všechno je zase v pořádku. Vědí totiž, že by nevydrželi naštvaní pořád a že být šťastný a spokojený je pro ně přeci mnohem lepší.

 

Zdroje: