Nejúspěšnější české modelky. Která se vám nejvíce líbí

Nejúspěšnější české modelky. Která se vám nejvíce líbí
V naší zemi máme jistě mnoho krásných žen, které se věnují modelingu. Avšak prosadit se v zahraničí už není tak jednoduché, jelikož konkurence je opravdu vysoká. Některým českým modelkám se však podařilo vzbudit zájem a uspět i za hranicemi.

Taťána Gregor Brzobohatá

Taťána se v roce 2006 stala jedinou, a prozatím poslední Češkou, která byla označena jako nejkrásnější žena svět, díky vítězství nad 103 konkurentkami z celého světa získala titul Miss World. Tento úspěch jí otevřel mnoho možností a podařilo se jí prorazit, a to na ty nejprestižnější módní akce, oblíbená je také u předních světových návrhářů. Během své modelingové kariéry totiž předváděla například pro Elie Saab nebo Dior. To však neznamená, že by zapomněla na své kořeny, po úspěchu v zahraničí totiž nezanevřela ani na Českou republiku.

Čtěte také: I celebrity mají své koníčky. Uhodnete, co sbírá Angelina Jolie, nebo čím si krátí dlouhou chvíli Sarah Jessica Parker

Tereza Maxová

Tereza Maxová také patří k velmi úspěšným modelkám. Svoji kariéru začala již v roce 1989, a to v nejmódnějším městě celé Evropy – v Paříži. Zde měla velký úspěch, mimo jiné se však také objevila u řady módních návrhářů, předvedla se na molech značek Dior, Orada, Gucci, Chanel a také Ralph Lauren. Svou krásu předvedla také na titulních stranách několika magazínů, její tvář se objevila v Elle i britském Vogue.

Čtěte také: Karolína Kůrková: Sexy dívka z obálek světových módních časopisu Glamour, Elle, Vogue, Harper’s Bazaar, Marie Claire

Magdalena Langrová

Se jménem této mladé modelky se v České republice moc často nesetkáte, avšak o to větší úspěch slaví v zahraničí. Svou modelingovou kariéru zahájila v 18 letech. Mnoho jejích fotografií se objevilo v různých známých magazínech. Oblíbená je však také u módních značek jako je například Dolce & Gabanna, Versace, Givenchy nebo Armani. Výrazné popularitě se těší také u značky Dior.

Čtěte také: IQ přes 132, láska k potápění a žralokům, vlastnoručně pilotovaný tryskáč a parašutistická licence – to je herečka Nicol Kidman

České ženy často považujeme za ty nejkrásnější na světě, a něco na tom zřejmě bude. Mnoho českých tváří se totiž úspěšně uchytilo v zahraničním modelingu.