Nejhorší sourozenecké kombinace znamení. Tyto dvojice si nikdy nemohou rozumět

Nejhorší sourozenecké kombinace znamení. Tyto dvojice si nikdy nemohou rozumět
Přáli byste si, aby vaši sourozenci byli zároveň vašimi přáteli, a závidíte každému, kdo to tak má? Příčinou vašich neshod se sourozencem mohou být právě některé povahové rysy. Podívejte se na ty nejhorší sourozenecké dvojice. Proč si tolik lezou na nervy?

Beran a Býk

Obě tato znamení se řadí mezi hodně tvrdohlavá, a tak se mohou často hádat jen o to, kdo bude mít tentokrát slovo. Nevadí jim, jak velké a tvrdé jejich hádky jsou, protože v sourozeneckém vztahu nemají takové zábrany jako před přáteli. Berani jsou navíc impulzivní a mohou Býky nepříjemně překvapovat, což jako milovníci rutin a jistoty ze srdce nesnáší. Berani jsou spontánní, Býci zase chtějí mít vše dopředu naplánované. Berani si myslí, že mají vždy pravdu a nenechají si nic vymluvit, Býci jsou zase moc tvrdohlaví a vytrvalí na to, aby vycouvali.

Takoví sourozenci se zkrátka v ničem neshodnou a rodiče to budou mít s rozsuzováním jejich sporů hodně těžké. Nejhorší na jejich vztahu je oboustranná touha po převaze a skutečnost, že ani jeden z nich se v hádkách nehodlá držet zpátky.

Střelec a Rak

Raci jsou známí svou klidnou a tichou osobností. Jsou empatičtí, někdy až přehnaně citliví a potřebují mít po boku někoho, kdo jim bude dávat najevo, že mu na nich záleží. Střelci jejich emocionální výlevy však mohou často přehlížet a nedávat jim moc velkou váhu. Tím své sourozence nevědomě raní a ti jim to mají ještě dlouho za zlé. Právě proto se tato dvě znamení v sourozeneckém vztahu nikdy úplně nesblíží. Každý z nich totiž od druhého potřebuje něco jiného.

Střelec navíc potřebuje volnost a chce podnikat různá dobrodružství. Raci tuto jejich potřebu ani v nejmenším nechápou a raději zůstávají doma, než aby se vydávali na nebezpečné výpravy. Také jim hodně záleží na rodině, zatímco Střelci jsou spíše samotáři.

Lev a Panna

Panny jsou inteligentní a pečlivé osobnosti, které nestrpí ani špetku nepořádku nebo chaosu. Mohou se zdát poněkud upjaté, ale chtějí mít jen vše zorganizované a naplánované. Protože Lvi jsou spíše svobodomyslní a na pořádek si tolik nepotrpí, budou jim lézt na nervy. Lvi navíc zbožňují společenské události a chtějí být středem pozornosti vždy, když se k tomu naskytne vhodná příležitost. To pro Panny bude těžké pochopit a budou pravděpodobně kritizovat každý jejich pohyb už jen z principu.

Jejich kritičnost je příčinou velké řady hádek a sebestřednost Lvů řešení konfliktů příliš nepomáhá.

Váhy a Ryby

Váhy v životě hledají balanc a harmonii. Jsou spravedlivé a pečlivě zvažují každé své rozhodnutí. Ryby se naopak řídí svou intuicí a většinou nic neplánují. Jsou to svobodomyslní lidé s obrovskou představivostí, kterým na ničem zásadně nezáleží. Tím Vahám mohou často narušovat jejich balanc, a přestože ke všem přistupují férově, bude pro ně těžké přijmout Ryby jako sourozence.

Obě znamení navíc příliš nemluví o svých pocitech, takže u nich velké a hlasité hádky nenastávají, ale jejich pře bohužel většinou zůstanou nedořešené. Většinou tedy nemohou najít společnou řeč a najít opravdové spojení. Každý z nich je prostě jinde.