Jaký nejhorší měsíc čeká vaše znamení v roce 2022?

Jaký nejhorší měsíc čeká vaše znamení v roce 2022?
Všichni přemýšlíme nad tím, jaký pro nás bude rok 2022. Zejména to platí pro ty z nás, kterým se v roce 2021 příliš nedařilo. Pro někoho byl tento rok mizerný, a tak je přirozeně zvědavý, zda pro něj hvězdy v roce 2022 připraví něco alespoň trochu pozitivnějšího.

Ale bez ohledu na to, zda tento rok přinese štěstí nebo bude zatím nejhorší, jaký jste kdy zažili, každé znamení zvěrokruhu bude mít během roku 2022 alespoň jedno období, kdy se hvězdy obrátí v jeho neprospěch.

Bez dalších prodlev vám představujeme váš nejhorší měsíc v roce 2022.

Beran (21. 03. - 20. 04.)

Září

Ačkoli je obvykle měsíc září vrcholem léta, bude pro vás Berany zároveň nepochybně velmi náročným měsícem. Všechno se na vás bude nabalovat a doléhat, zejména na samém začátku měsíce. Napětí zkrátka poroste a vaším směrem by mohly zamířit nejrůznější konflikty.

Býk (21. 4. - 21. 05.)

Červen

V červnu se vám, milí Býci, bude všechno kazit, zejména pokud půjde o váš profesní život. Hladina stresu vystřelí vzhůru a vy budete mít opravdu problémy, pokud půjde o přijímání správných rozhodnutí.

Blíženci (22. 05. - 21. 06.)

Leden

Upřímně řečeno, tento měsíc bude pro vás Blížence velmi náročný na orientaci v čemkoliv, na co se zaměříte. Zdá se, že nic nepůjde tak, jak má. Začnete přemýšlet o tom, že jsou hvězdy domluveny proti vám.

Rak (22. 06. - 22. 07.)

Květen

Raci, ať už jste svobodní nebo v pevném vztahu, je pravděpodobné, že budete muset čelit mnoha nedorozuměním, pokud jde o lásku. Mějte na paměti, že je vždy potřeba otevřená komunikace. Zapíráním či zarytým mlčením si v ničem nepomůžete.

Lev (23. 07. - 22. 08.)

Červenec

V červenci vám, příslušníci znamení Lva, dojde trpělivost a rozhodně budete mít velký problém kousnout se do jazyka a mlčet. Budete vystaveni nepříjemné zkoušce a dost možná se budete cítit přetíženi.

Panna (23. 08. - 22. 09.)

Srpen

V srpnu se vám toho moc dařit nebude, milé Panny. Všechny vaše plány se budou hroutit jako domeček z karet a vy se nakonec budete cítit velice frustrovány z toho, že nedosahujete dostatečného pokroku.

Váhy (23. 09. - 23. 10.)

Srpen

Drahé Váhy, bohužel, přetrvávající přítomnost a vliv Uranu i Pluta na vás budou mít opravdu velký destabilizující vliv. Nic se vám nebude dařit a je pravděpodobné, že se dostanete i do finančních potíží.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Červenec

Ačkoli je červenec považován za měsíc slunce a odpočinku, pro vás, Štíři, bude naopak plný dramat. A aby toho nebylo málo, napětí se objeví nejspíše i ve vašem partnerském vztahu.

Střelec (23. 11. - 22. 12.)

Říjen

Tento měsíc budete pravděpodobně stát před složitým rozhodováním, ať už půjde o milostný život nebo o práci. Potíž je v tom, že prostě nebudete vědět, co dělat. Budete se řídit hlavou nebo srdcem?

Kozoroh (23. 12. - 22. 01.)

Červenec

Vaše výdaje by se vám v červenci mohli vymknout z rukou a kvůli excesům o prázdninách možná vyčerpáte i své kreditní karty. Abyste se nedostali do finančních potíží, budete na sebe muset být mnohem přísnější.

Vodnář (23. 01. - 20. 02.)

Červenec

Ať už jste ve vztahu delší dobu nebo jste teprve s někým chodit začali, léto pro vás bude velmi komplikovaným obdobím. Může se dokonce stát, že váš románek bude na nějakou dobu pozastaven.

Ryby (21. 02. - 20. 03.)

Říjen

V říjnu se vám bude kazit vše na co sáhnete. Dokonce se může stát, že vašich přešlapů bude tolik, že o nich zcela ztratíte přehled. Třebaže se budete snažit zůstat pozitivní, začnete ztrácet pevnou půdu pod nohama.

Tyto předpovědi nutně neznamenají, že musíte žít ve strachu, pouze zdůrazňují některé potenciální nástrahy nebo potíže, které by vás mohly potkat. S těmito znalostmi byste měli rokem 2022 proplout bez větších překážek.

Neklesejte na mysli a raději se řiďte heslem: „Kdo je připraven, není překvapen.“

 

Zdroje: