Nedělní horoskop pro jednotlivá znamení: Vodnáři budou snít, Váhám se bude skvěle dařit

Nedělní horoskop pro jednotlivá znamení: Vodnáři budou snít, Váhám se bude skvěle dařit
Neděle je pro většinu z nás den odpočinku. Užijete si tuto neděli aktivně, nebo byste naopak měli zvolit cestu odpočinku a relaxace? Co na jednotlivá znamení čeká? 

Na neděli se nám chystá krásné jarní počasí, a tak to bude den jako stvoření pro odpočinek a krásné chvíle s rodinou přáteli. Co si neděle připravila právě pro Vaše znamení? A jaký program pro Vás bude ten vhodný? Na to jsme se zeptali tarotových karet, které Vás připraví na to, co Vás čeká. Zjistíte, na co si dát pozor a na co se naopak těšit. Nezapomeňte především dělat to, co Vás baví a užijte si krásnou neděli. 

Beran (21.3. - 20.4.) 

Viselec

V neděli se zaměřte především na odpočinek. Může toho být na Vás až příliš, a to by mohlo mít negativní vliv na Vaše zdraví. Běžte raději na procházku do přírody, nebo si naplánujte krásné chvíle se svojí rodinou, láskou, nebo kamarády. Dobře Vám může udělat také nějaká relaxační odpočinková aktivita, jako je třeba sauna. 

Býk (21.4. - 21.5.) 

Smrt

Neděle se ponese ve znamení změn. Podaří se Vám uzavřít situaci, která do Vašeho života již nic dobrého nepřináší. Díky tomu si ale otevřete nové dveře a pustíte do svého života něco, po čem již delší dobu toužíte. 

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

Síla

V neděli se máte opravdu na co těšit. Budete ve skvělé kondici, a tak se můžete pustit směle do aktivit a úkolů, které jste kvůli únavě již delší dobu odkládali. Vyrazit můžete na delší výšlap, nebo se konečně pustit do mytí oken. Jaro už klepe na dveře. 

Rak (22.6. - 22.7.) 

Dvojka pentaklů

Tento den nebudete přesně vědět, co vlastně chcete. Na jednu stranu nebudete chtít proležet tak krásný den na gauči, na druhou stranu se Vám ale nebude nic chtít. Dejte si pozor, abyste toto své rozpoložení nepřenášeli také do vztahů ve svém okolí. 

Lev (23.7. - 22.8.) 

Královna pohárů

Poslední den týdne si užijete velmi příjemné chvíle se svou rodinou, nebo kamarády. Budete ve skvělé náladě, a to Vaši blízcí velmi ocení. Budete si rozumět a budete dokonce na stejné vlně. Využijte této situace a naplánujte si třeba pěkný výlet. 

Panna (23.8. - 22.9.)

Kolo štěstí

Možná jste se po psychické a fyzické stránce v posledních dnech necítili příliš dobře, ale to se v neděli zlepší. Po dlouhé době se Vám opět vrátí energie a chuť do života. Vše Vám půjde pěkně od ruky a Vy tak stihnete nejen všechnu naplánovanou práci, ale také odpočinek a zájmové aktivity. 

Váha (23.9. -23.10.) 

Slunce

Neděle pro Vás bude velmi krásným dnem. Bude se Vám skvěle dařit a Vy tak zvládnete najít kompromis mezi prací a odpočinkem. Užijete si krásné chvíle se svými blízkými, ale nezapomínejte také na sebe a věnujte dostatek času i sami sobě. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

Desítka holí

V neděli se zaměřte především na odpočinek. Naložili jste si toho na sebe až příliš a hrozí Vám vyčerpání a zdravotní komplikace. Místo velkých domácích prací si raději naplánujte odpočinkové aktivity, které uklidní nejen Vaše tělo, ale především také Vaši mysl. 

Střelec (23.11.- 21.12.) 

Pětka pentaklů

Neděle Vás pěkně potrápí a budete se opravdu těšit, až se dostanete večer do postele. Přáno nebude především Vašim financím a materiálním záležitostem. Vyhněte se proto unáhleným nákupům a obchodům. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

Císařovna

Neděli si užijete především u rodinného krbu. S rodinou se budete cítit velmi příjemně. Budete v poměrně aktivním rozpoložení, a tak se vrhne do dokončení již dlouho plánovaných aktivit. A užijete si u nich spoustu zábavy. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Sedmička pohárů

V neděli budete jako na obláčku. Budete ve velmi dobrém rozpoložení. Dejte si ale pozor, abyste nebyli touto náladou zaslepeni až příliš. Přehnaný optimismus a stavění vzdušných zámku by Vás mohli dostat do situace, která by měla poměrně složité řešení. 

Ryby (21.2. - 20.3.) 

Desítka pentaklů

V neděli se Vám konečně podaří dořešit nějaké rodinné záležitosti, na kterých jste již delší dobu pracovali. Toto řešení pomůže nejen Vám, ale nakonec také i ostatním členům rodiny. 

Zdroj článku:
  • Autorský text