Najděte si způsob, jak se zbavit stresu podle vašeho astrologického znamení

Najděte si způsob, jak se zbavit stresu podle vašeho astrologického znamení
Stres je nezbytnou součástí našich životů, ale když se nahromadí, dlouhodobě může škodit. Proto bychom měli do svého programu zařadit aktivity, během kterých se uložený stres uvolňuje. Některé taktiky fungují jiným lépe než druhým, obzvlášť pokud jde o různé znamení zvěrokruhu.

Beran

Nejlépe uvolníte nashromážděný stres pohybem. Každý večer si zajděte zaběhat nebo se alespoň během dne několikrát projděte. V práci choďte po schodech a pokud je to možné, jeďte do práce na kole. Najděte si jakoukoliv formu pohybu, která je vám blízká.

Býk

Vládne vám Venuše, znamení luxusu a krásy. Proto si nejvíce odpočinete u lahodného jídla, koupelí s éterickými oleji nebo procházkou po historickém centru. Vnímejte všechnu krásu, kochejte se a poznávejte hezká místa. 

Blíženci

Nejvíce si odpočinete u kreativní činnosti, kterou právě nyní máte v oblibě. Chcete si vyzkoušet malování akvarelem, naučit se péct chleba nebo vyrábět mýdla? Zjišťováním nových informací a nákupem potřebných pomůcek se taktéž nabíjíte novou energií. Blíženci tvořte a vyrábějte, tak nejlépe zrelaxujete.

Rak

Vytáhněte stará alba, krabice s dopisy a deníky. Třiďte fotky na počítači a tvořte alba nová. Tyto činnosti jsou balzámem pro vaše pocuchané nervy. Zklidní vás také, když si zalezete pod deku s horkou čokoládou a pustíte si váš oblíbený film.

Lev

Sami moc dobře víte u čeho si nejlépe odpočinete. Možná je to tanec, divadlo nebo jiná kreativní činnost. Nejspíš vám energii dodá telefonický hovor s nejlepším přítelem. Pravidlem však je, že toužíte být středem pozornosti i během odpočinku. Jděte si za svými sny, to vás nabíjí zdaleka nejvíce.

Panna

Je pro vás těžké odpoutat se od myšlenek na práci, proto je pro vás ideální cvičení jógy. Abyste vydrželi v jednotlivých asánách, jste nuceni myslet jen na své tělo a dech. Proto je relaxační cvičení efektivní způsob, jak se odreagovat. 

Váhy

Milujete kávu s blízkými přáteli, potěší vás také návštěva divadla, umělecké galerie či koncertu vážné hudby. Postačí vám však i dobrá kniha nebo romantický film. Kdy jste naposledy viděli Hříšný tanec nebo Lásku nebeskou?

Štír

Jste velmi emotivní, a proto se na čas rádi uchýlíte do ústraní, kde rychle načerpáte nové síly. Svůj žal utápíte v oblíbených písních, filmech a knihách. Obzvlášť tajuplné příběhy vás pohltí natolik, že zapomenete na všechny starosti světa. 

Střelec

Energii snadno načerpáte s parťákem v přírodě. Potřebujete se vypovídat, ale taky být aktivní, proto nejlépe tyto činnosti propojte a váš kamarád vám navíc bude vděčný, že jste ho vytáhli ven. 

Kozoroh

Jste přirozeně pracovití, a to právě pro blahý pocit z dobře odvedené práce. Vyberte si jednoduchou rutinní práci v domácnosti nebo na zahradě s jasným začátkem a koncem a pusťte se do ní. Na konci práce se budete cítit příjemně odpočatí. 

Vodnář

Nejlépe si odpočinete v příjemné společnosti několika přátel. Uvolněný přátelský hovor vás přenese z pocitu chaosu ve vaší hlavě do stavu plynutí a harmonie. Protože příliš nevydržíte na jednom místě, ideálním zdrojem nové energie pro vás bude také poznávací výlet. 

Ryby

K odpočinku potřebujete skutečně mírumilovné prostředí. Zajistěte si především klid, vypněte si na určitý čas mobil i všechna upozornění a věnujte se meditaci, relaxaci či některé vaší oblíbené kreativní tvorbě.