Na co se v srpnu můžete těšit podle jednotlivých znamení zvěrokruhu

Na co se v srpnu můžete těšit podle jednotlivých znamení zvěrokruhu
​​​​​​​Letošní srpen bude trochu rozporuplný. O tom, zda budete nahoře, nebo dole, rozhodnete z velké části sami. Srpen bude vrcholem léta a časem pro duši. Srovnejte si své vlastní nitro, odměnou vám bude přízeň světa i hvězd. Celkově patří srpen mezi velmi hojné a šťastné měsíce, hned začátek přinese pozitivní vlny. Láska kvete nejkrásněji 18. 8. 

Beran (21. 3. 20. 4.) 

V poslední době trochu utrácíte, což se nelíbí vaší rodině a přátelům. Zamyslete se, kdo vaši štědrost využívá a kdo to s vámi myslí dobře. Pročistěte si své okolí, abyste nalezli důvěru a podporu. Zdraví neřešte léky, ale čerstvým vzduchem a pohybem. Ve vzduchu je i láska, zadaní jí věnujte péči, single mějte oči otevřené. 

Býk (21. 4. 20. 5.) 

Oplýváte sebevědomím, což vás ale nemusí předurčovat k úspěchu. Pamatujte, že méně je někdy více. Přesto vás odvaha a cílevědomost může přivést k pracovnímu postupu. I doma myslete na to, že nejste mistři světa. Věnujte se svému protějšku, oddanost, kterou chcete cítit, musíte také dát. Koncem měsíce přijde čas i na romantiku. Nejvíc radosti udělají drobnosti, které nic nestojí. 

Blíženci (21. 5. 21. 6.) 

Jste věčně nespokojení a máte dojem, že vaše okolí vás omezuje? Že nemáte dostatek nových a zajímavých impulsů? Nemusí to být vina vašeho okolí, dopřejte si chvilku pro sebe, kterou věnujete svému zdraví na těle i duši. Konec měsíce pak může přinést daleko lepší pocity ohledně vašeho vlastního já i vašeho okolí. Najděte si také ještě čas na pár dní volna. 

Rak (22. 6. 22. 7.) 

Čeká vás na začátku srpna dovolená? Pak bude stát za to. Celkově v srpnu poznáte mnoho nových lidí, kteří vás mohou motivovat k nějakým novým dobrodružstvím. Užijte si zbytek prázdnin naplno. Pokud máte nějaký sen, kterému byste se v budoucnosti chtěli věnovat i v širším rozsahu, začněte co nejdřív. Může z toho být daleko lepší užitek, než si myslíte. Zadaní zvažte, zda chcete vztah tak, jak je, nezadaní se těšte na nové začátky. 

Lev (23. 7. 22. 8.) 

Jste plní romantiky, ale trochu to se svým protějškem nestíháte. Péči o vztah si naplánujte a najděte čas, který věnujete jen sobě navzájem. Energii pak klidně věnujte práci, chopte se každé šance, máte předpoklady k úspěchu. Vstup do druhé poloviny měsíce přinese výsledky všeho vašeho snažení. Koncem srpna zvyšte péči o svou imunitu, ať vás podzim nezaskočí. 

Panna (23. 8. 22. 9.) 

Ač je to s podivem, srpnem vás provede nečekaná spontánnost a vy si to budete užívat. Dbejte na to, aby na vás nemohly negativní vlivy okolí, myslete na svou duševní i fyzickou pohodu. Čeká vás tolik zajímavých činností, že vás někdy může přepadat vyčerpanost. Také nemáte kvůli mnoha aktivitám čas být doma, vymyslete proto pár dní, které si dopřejete v rodinném kruhu.  

Váhy (23. 9. 23. 10.) 

Někdy je toho na každého trochu moc. To, že potřebujete pomoc a podporu od svého okolí, je přirozené. Bohužel můžete narazit i na ty, kteří se za přátele pouze vydávají. Přesto vás začátek měsíce přivede k pracovním i finančním úspěchům. Odměňte se za to, zasloužíte si to. Tajná láska by měla být odhalena 18. 8. 

Štír (24. 10. 22. 11.) 

Stres, který vás provází v posledních dnech se snadno přenese i domů, kde se okamžitě zchladí atmosféra. Může docházet i k hádkám, což se projeví i v práci. Zkuste tomu zabránit, aby vás neminul dlouho zasloužený pracovní úspěch. Život berte pozitivně, vše má své řešení a někdy to chce čas. Při zdravotních potížích vyhledejte lékaře, ať nezanedbáte nějakou drobnost. 

Střelec (23. 11. 21. 12.) 

Určitě si v srpnu naplánujte ještě nějaké volno. Pár dní nebo alespoň pořádný výlet na celý den. Telefon, notebook a diář nechte doma, svět se nezboří, když pár dní nebudete na příjmu. Udělejte si čas na nevšední romantiku a budujte tak svůj vztah. Dobijete baterky a můžete žít naplno. 

Střelci si v srpnu naplánují výlet, Zdroj: Iryna Kalamurza/ Shutterstock

Kozoroh (22. 12. 20. 1.) 

Doma vás čeká střídavé počasí. Chvilku láska, chvilku hádky, nejčastěji kvůli penězům. Naučte se rozmazlovat bez nádechu luxusu, důležitější je radost, upřímnost a důvěra. Srpen využijte k poznávání nových míst a lidí, může vám to v budoucnu přinést užitek. Na nezadané čeká seznámení hned začátkem srpna. Může to být v nečekané situaci, ale o to zajímavější. 

Vodnář (21. 1. 20. 2.) 

Domácí neshody vás mohou provázet až do poloviny měsíce, kdy dojdete ke společnému kompromisu. Nevnímejte své okolí jako narušitele vaší osobní zóny. Zvýšíte tím vlastní potenciál něco dokázat. Single Vodnáři si na lásku počkají až na poslední srpnový týden, kdy budou oplývat větším sebevědomím a tím i většími šancemi. 

Ryby (21. 2. 20. 3.) 

Srpen bude ve znamení lásky, ať už té, kterou prožíváte, nebo nějaké nové pro nezadané. Nový protějšek potkáte už začátkem měsíce možná dokonce ve světě virtuálním. Poroste vám i sebedůvěra, přestanete totiž konečně řešit chyby dávno minulé. Žijete přece teď a tady. Změnu zaměstnání, respektive hledání nové nechte až na druhou polovinu srpna.