Jak poznáte, že se muži ve znamení Býka líbíte

Jak poznáte, že se muži ve znamení Býka líbíte
Muži Býci jsou známí svou jemností, galantností, ale také urputností. Jsou váhaví, ale když už si svou lásku vyberou, jdou za ní hlava nehlava. Jsou tiší, klidní a mají povahu, která je neotřesitelná. Přečtěte si, jak si Býk namlouvá svou lásku.

Je nervózní

Na Býkovi poznáte jeho zamilovanost docela snadno. Ve vaší přítomnosti se bude chovat neobvykle, zmateně a opatrně. Může vám rozpačité vyjadřovat komplimenty a laskavě jednat i s vašimi přáteli. Za všech okolností se bude snažit udělat dobrý dojem, až to může působit směšně. 

Zajímá se o vás

Pokud jste se od své kamarádky dozvěděli, že se na vás muž Býk vyptával, existuje velká pravděpodobnost, že se mu už nějakou dobu líbíte. Býk je při námluvách váhavý a než se vás odváží oslovit přímo, bude se vyptávat vašeho okolí. Když se s ním poté dáte do řeči, zjistíte, že má přehled o vašich zájmech a pravděpodobně už také dopředu vymyslel, jak by se s vámi skrze ně více sblížil. 

Komunikuje očima

Je-li Býk zamilovaný, pocity si dlouho drží v sobě, ale v projevech svého těla je neskryje. To, že se mu líbíte poznáte hlavně z očí.

Má velmi pronikavý pohled a obočí zvedne významně pokaždé, když vás potká.

Prozkoumává vás očima a pokud mu pohled oplatíte, dočkáte se rozpačitého, ale hřejivého úsměvu. 

Zdroj: Autor: Dean Drobot / Shutterstock

Je galantní

Nejprve vám svou náklonnost projeví upřímným přátelstvím a galantním chováním. Co nejvíce se bude držet ve vaší blízkosti a snažit se vám nebo vašim přátelům pomoci. Sem tam dostanete drobný dárek, jindy vám koupí kávu nebo ochotně pomůže se stěhováním. Pokud máte po svém boku laskavého přítele ve znamení Býka, který vám přispěchá na pomoc, vždy když potřebujete, zcela jistě je do vás už nějakou dobu zamilovaný.

Myslí na vás

Pokud se již znáte blíže jako přátelé nebo kolegové, Býk nikdy nezapomene na všechna ta důležitá data. Je to pozorný muž, který se vám bude svou lásku snažit projevit romantickými gesty. Připraví vám narozeninové překvapení nebo vám pošle kytici růží. 

Na jiné ženy se ani nepodívá

Tento muž má oči jen pro vás, ani ta největší kráska od vedlejšího stolu ho nezajímá. Když se Býk zamiluje, pozorností je zcela u své lásky. Chová-li se zvláštně vždy, když se k němu ve vaší přítomnosti přiblíží jiná žena, je to jasný signál, že o vás má zájem. Pokud však zapředete srdečný hovor s jiným mužem vy, bude mít oči na stopkách a bude se tvářit ustaraně.

Muž ve znamení Býka si úpěnlivě chrání svou lásku, i přestože se třeba ještě sám zcela nevyjádřil. 

 

Zdroj: 

Zdroj článku:
  • www.horoscopes.lovetoknow.com