Jak poznáte, že se muži ve znamení Blíženců líbíte

Jak poznáte, že se muži ve znamení Blíženců líbíte
Muži ve znamení Blíženců jsou výbornými společníky s galantním šarmem a neodolatelným smyslem pro humor. Jsou schopni okouzlit téměř každou ženu. Přečtěte si, jak si muž v Blížencích namlouvá svou lásku.

Máte s ním pocit, že jste ten nejzajímavější člověk na světě

Vedle zamilovaného muže v Blížencích se budete cítit jako v sedmém nebi. Nejenže vás baví svými vtipy, ale dokáže se s vámi bavit snad o všech tématech, které nadhodíte. Stává se vaším příjemným společníkem, kdykoliv se potkáte.

Pozorně vám naslouchá

Přestože se Blíženci nepouštějí často do hlubokých nebo vážných rozhovorů, zamilovaný muž v tomto znamení dokáže hodiny naslouchat vašemu životnímu příběhu. A hlavně si všechny ty detaily pamatuje a v konverzaci na ně navazuje. Skutečný zájem muže v Blížencích znamená nefalšovaný projev opravdové lásky.

Předvádí se před vámi

Bude vás škádlit, pošťuchovat a rozesmívat. Jeho hlavním cílem je naladit vás na jeho pozitivní notu a dostat vás do jeho bezstarostného světa. Chce, abyste se vedle něj cítili pohodlně a uvolněně, což se mu pravděpodobně rychle povede.

Věnuje vám svůj čas

Blíženci jsou známí tím, že mají málokdy času nazbyt. Bývají zaneprázdnění, stále na cestách a jen stěží je někdy najdete sedět a nic nedělat.

Když však muž v Blížencích najde někoho výjimečného, čas se pro něj zastaví. A pokud už má neodkladné povinnosti, pokusí se čas s vámi mezi své aktivity za každou cenu vměstnat.

Ukáže vám svůj svět

Aby s vámi mohl trávit ještě více času, pokusí se vás zahrnout do svých různorodých aktivit. Nabídne vám účast ve skupinách a na akcích, které pořádá. Pozve vás na setkání s přáteli či na rodinnou oslavu. Stanete se každodenní součástí jeho života.  

Chová se k vám jinak než k ostatním ženám

Někteří muži flirtují prostě s každým, ale k vám se bude zamilovaný muž v Blížencích ve většině případů chovat jinak než k ostatním. Bude mít oči jen pro vás. Bude vás neustále obletovat a nenechá vás chvíli v klidu. 

 

Zdroje: