Jak porozumět muži ve znamení Berana

Jak porozumět muži ve znamení Berana
Muž narozený ve znamení Berana si je vždy jistý tím, co chce. Ani ve vztahu se nespokojí jen tak s něčím. Lásku na celý život hledá vytrvale, dokud si není jistý, že je ta pravá. Do vztahu je schopen dát absolutně vše, ale zároveň očekává že tak učiní i jeho protějšek.

Miluje svobodu

Pocit svobody je pro Berany obzvlášť důležitý. Ze vztahu, kde chybí svobodný prostor, Beran rychle vycouvá. Raději odejde, než aby se on sám měnil kvůli vztahu. Naopak šťastný je tam, kde jsou mu poskytnuty podněty k dobrodružství a svoboda, kterou nutně potřebuje ke svému životu. Naprosto ideálním vztahem pro něj je ten, kde vnímá bezpečnou náruč, ale zároveň prostor pro svobodnou volbu. 

Stojí si za svým

Pokud se Beran pro něco rozhodne, nedá pokoj, dokud to nedostane. Beran se rozhoduje především sám za sebe. Dokáže být skvělým vůdcem a hlavou rodiny. Ale nikdy od něj nečekejte, že se přizpůsobí vám nebo dětem. Řídí se především svou vlastní hlavou a na rodinné příslušníky se příliš neohlíží. Často celý život zůstává v představě, že co je dobré pro něj, je dobré i pro ostatní. Muž narozený v Beranu potřebuje partnerku, která je připravena stát po jeho boku a zároveň bude společensky i finančně nezávislá. 

Zamilovaný Beran

Pokud je Beran zamilovaný, projeví své city naplno. Při námluvách je vytrvalý a stane-li se, že je třikrát odmítnut, vrátí se i po čtvrté. Pokud však nad láskou váhá, je zpravidla zamlklý. Jeho neurčité pocity ho trápí a svazují mu jazyk. Když povaha Berana odráží vlastnosti jako upřímnost, statečnost a spravedlnost, stojí vedle vás muž s tou pravou rytířskou osobností. 

Spanilý rytíř

Jedná-li se o jeho blízké, dokáže se Beran chovat skutečně jako rytíř. Jeho pečující povaha vyjde najevo pouze tehdy, potřebují-li blízcí jeho podporu a pomoc. Svou jemnější stránku před veřejností skrývá s velkou pečlivostí, ale ten, kdo vedle něj žije, moc dobře ví, že Beran není pouze tím tvrdohlavým skopcem. 

Jak Beran projevuje lásku

Pokud je do vás tento muž zamilovaný a myslí to s vámi skutečně vážně, hbitě vás představí své rodině a přátelům. Zaláskovaný Beran o vás bude pečovat, ochraňovat vás a zahrnovat vás dárky. Neméně důležitá je pro něj i fyzická intimita. Doteky, polibky a vaše blízkost jsou pro něj na prvním místě. Pokud však právě nemůže být ve vaší přítomnosti, bude alespoň posílat zamilované básničky a vzkazy.

Pokud se rozhodnete s mužem Beranem navázat vážnější vztah, budete muset uznat jeho potřebu nezávislosti a být neskutečně trpěliví. Nechejte ho převzít otěže, když jste spolu, ale přitom mějte svůj samostatný život. Muži narození v Beranovi hledají někoho, kdo s nimi udrží tempo a na koho se mohou stoprocentně spolehnout. Ve vztahu vyžadují upřímnost, nadšení a oddanost. 

 

Zdroj: