Jak se k sobě hodí muž se zelenýma očima a žena s modrýma očima?

Jak se k sobě hodí muž se zelenýma očima a žena s modrýma očima?
Jste majitelka modrých očí, našla jste partnera se zářivě zelenýma očima a váháte, zda se k sobě vůbec podle barvy očí hodíte? V tom případě je tento článek přímo pro vás!

Na začátek bychom si měli říct, že jak modrá, tak zelená barva očí je vcelku výjimečná. Zelené oči má na celém světě jen asi 2 % populace (už jen díky tomu můžete považovat vašeho vyvoleného za výjimečného). Modré oči jsou zastoupeny v populaci přibližně u 10 % jedinců a zbytek populace, který se blíží k 80 %, má oči hnědé.

Charakteristika mužů se zelenýma očima

Osoby se smaragdovýma očima jsou právem považováni za výjimečné. I proto jim tato zelená barva přisuzuje vlastnosti jako bystrou mysl a silnou motivaci. S touto vlastností také souvisí to, že jsou často opravdu hodně zapáleni do své práce a svých koníčků. Když už se tedy pro něco nadchnou, dělají to s vášní (díky tomu mohou být opravdu skvělí milenci).

Další výhoda těchto osob je častý sklon ke kreativním činnostem. Tyto osoby umí kreslit nebo i hrát na hudební nástroj. A pokud váš vyvolený neumí ani kreslit, ani hrát na hudební nástroj, měl by to rozhodně vyzkoušet, podle barvy očí by k tomu měl mít jisté skryté vlohy.

Ne všechny charakteristiky zelených očí jsou však pozitivní. Bylo zjištěno, že lidé, kteří jsou majiteli této jedinečné barvy očí, jsou jedni z nejvíce žárlivých partnerů.

Lidé s modrýma očima jsou často považováni za více sexy, Foto: Look Studio / Shutterstock

Charakteristika žen s modrýma očima

Modré oči také patří mezi výjimečnou barvu očí. Na většinu lidí působí jako opravdu smyslné a svůdné, zvláště na ženách. Lidé s modrýma očima jsou často považováni za více sexy a za osoby, které se nebojí zkoušet nové věci. V posteli ocení opravdovou kreativitu, jen tak něčím je nezaujmete.

Můžete si rozumět?

Podle toho, co je o těchto barvách známo, je více než jasné, že v posteli si budete rozumět více než dobře. Ženy s modrýma očima totiž nesnáší nudu a stereotyp, takže zamilovat se do zelenookých mužů, kteří jsou kreativní, nebude žádný problém.

Otázkou ale je, jestli zvládnete snášet žárlivé scény, které vás se zelenookým mužem s největší pravděpodobností čekají.

 

Zdroje: