Jak se k sobě hodí muž s hnědýma očima a žena s modrýma očima?

Jak se k sobě hodí muž s hnědýma očima a žena s modrýma očima?
Jste majitelka modrých očí, našla jste partnera s oříškově hnědýma očima a váháte, zda se k sobě vůbec podle barvy očí hodíte? V tom případě je tento článek přímo pro vás!

Na začátek bychom si měli říct, že modrá barva očí je oproti hnědé vcelku výjimečná. Modré oči jsou zastoupeny v populaci přibližně u 10 % jedinců. Naopak hnědýma očima se může pyšnit pouze 80 % z nás.

Charakteristika muže s hnědýma očima

Hnědé oči jsou tmavé díky velké koncentraci pigmentu melaninu. Možná proto jsou vnímány jako jedny z nejvíce tajemných, přitažlivých a vášnivých. Muže s hnědýma očima bychom mohli charakterizovat jako osobu dominantního charakteru, který ví, co v životě chce a jde si za tím. Tito muži potřebují do života partnera, který bude alespoň tak vášnivý jako oni sami. Ve vztahu vyžadují od partnera hlavně dobrý humor a velkou fantazii. Na druhou stranu jsou tyto osoby vnímány také jako nejvíce důvěryhodné. Podle této charakteristiky by je asi nejlépe vystihovalo slovní spojení „andělé s ďáblem v těle“.

Modré oči, zvláště na ženách, působí hluboce a smyslně, Foto: Da Antipina / Shutterstock

Charakteristika ženy s modrýma očima

Modré oči jsou samy o sobě opravdu výjimečné, a proto jsou výjimečné i ty osoby, co se jimi mohou pyšnit. Modré oči působí hluboce a smyslně, ale i nevinně zároveň. Proto je často lidé na první pohled považují za „andílky“, ale když jste s nimi o samotě, opak se stává pravdou.

Ženy s modrýma očima jsou často považovány za jedny z nejvíce atraktivních a nestydí se za svoji oblibu zkoušet nové věci. V posteli je nejvíce zaujmete kreativitou.

Můžete si rozumět?

Toto spojení bývá často jedno z těch, které vydrží opravdu dlouho. Tito partneři si budou vyhovovat nejenom v intimní části vztahu, ale i v komunikaci. Ženám s modrýma očima se bude líbit dominance a humor můžu s hnědýma očima. Naopak mužům bude zase vyhovovat ta domnělá nevinnost žen, které však dokážou být opravdu vášnivé a zapálené do života.

Pokud tedy chcete navázat vztah s mužem s hnědýma očima, alespoň podle barev očí byste neměli šlápnout vedle. 

 

Zdroje: