Jak porozumět muži ve znamení Býka

Jak porozumět muži ve znamení Býka
Muž narozený ve znamení Býka si jde pomalu, ale jistě za tím, co chce. Lásku na celý život hledá vytrvale, dokud si není jistý, že je ta pravá. Do vztahu je schopen dát absolutně vše, je spolehlivý a čestný. Budete-li k němu upřímná, Muž Býk s vámi zůstane v dobrém i zlém.

Je nezávislý a soběstačný

Tento muž je zcela nezávislý. Rád dělá věci sám a pro sebe. Potřebuje se zcela spolehnout sám na sebe, obzvlášť jde-li o důležité věci. Pokud najde stejně smýšlející polovičku, která je obdařena podobnými vlastnostmi, cítí podporu a obohacení.

V rodině rád převezme velení, minimálně co se týče hospodaření a majetku. 

Je rozhodný a upřímný

Muž Býk dává rád najevo, co se mu líbí a co ne. Je zcela upřímný a otevřený. Dokáže si přesně říct, co potřebuje. Narozdíl od jiných mužů, se u něj hned dozvíte, na čem jste. Nerad hraje nečisté a složité hry, raději hned vyloží karty a počká si na vaši reakci. Stejně tak od své partnerky žádá rozhodnost, upřímnost a věrnost.  

Je velmi štědrý

Býk je typ muže, který pro své blízké udělá vždy něco navíc. Potřebuje cítit, že jsou lidé i díky němu spokojenější. K partnerce je velkorysý a starostlivý. Je potěšen, když si někdo jeho ochoty všimne a pochválí ho. Velmi dobře však rozpozná falešné city a předstírání.

Je netrpělivý a tvrdohlavý

Stejně tak jako dokáže být starostlivý a citlivý, v momentě se dokáže proměnit v netrpělivého a tvrdohlavého Býka. Pokud nejdou věci přesně podle plánu, může jít hlavou přímo proti zdi. Je to člověk s velmi silným přesvědčením, málokdy si nechá něco rozmluvit. Pokud si je jistý, že má pravdu, nic a nikdo s ním nehne. 

Nesnáší nerozhodnost

Býk nemá rád lidi, kteří neustále mění své názory nebo nevědí, co chtějí. Takoví lidé a prostředí kolem nich na něj působí nestabilně až nebezpečně. Vyhovují mu jasná pravidla, přehledná situace a rozhodnost. Za nerozhodné lidi má dokonce tendenci rozhodovat sám. 

Zdroj: Autor: Jacob Lund / Shutterstock

Miluje dobrý život 

Býk svou partnerku a následně i rodinu velmi dobře zajistí. Bude tvrdě pracovat, aby své rodině dopřál to nejlepší bydlení, jídlo a dostatek financí. Rád sebe i svou rodinu hýčká krásnými a praktickými věcmi. Na domově a dobrých rodinných vztazích mu záleží víc než na čemkoliv jiném. 

Jak Býk projevuje lásku

Býk vám nikdy nebude slibovat modré z nebe, ale přijde se skutečnými plány, které budou podložené jeho zkušenostmi a praktickými znalostmi. Vytvoří pro vás útulný domov a rodině zajistí stabilitu a bezpečí. Od své partnerky očekává naprostou loajalitu a pochopení pro jeho rozhodnutí. 

 

Zdroje: