Móda podle horoskopu: Jaká 4 znamení se nejlépe oblékají a měli byste se od nich inspirovat

Móda podle horoskopu: Jaká 4 znamení se nejlépe oblékají a měli byste se od nich inspirovat
Každý máme jiný styl, který je ovlivněn, jak naším vzhledem a postavou, tak i vlastnostmi a charakterem. Hodně toho o našem oblékání tedy může prozradit i znamení. Někdo umí oblečení zkombinovat tak, že tím ostatním přímo vyrazí dech. Patříte mezi 4 nejstylovější znamení, která velí módním trendům?

Býk

Býci milují nakupování a nevadí jim za oblečení utratit i více než si mohou dovolit. Jsou to prostě požitkáři a nenechají si ujít jedinou příležitost k nakupování nových kousků. Mají ale dost vysoké nároky na jejich pohodlí a kvalitu. V šatníku Býků byste tedy narazili na drahé a kvalitní značky, ale i jednoduchá a pohodlná trička a kalhoty.

Zdroj: Autor: Pavel Malitskyi / Shutterstock

Dokáží se skvěle upravit na jakoukoliv příležitost a vždy jim to sluší. Vše dokáží přizpůsobit módním trendům a vypadali by dobře i v prostěradle nebo pytli od brambor. Zkrátka mají originální vkus a představivost, kterými dokáží ostatní zaujmout. 

Když však nejsou na veřejnosti, obléknou si to první, co najdou a záleží jim hlavně na pohodlí.

Mají ale dost vysoké nároky na jejich pohodlí a kvalitu.

Lev

Lvi milují módu už jen proto, že se ve stylovém oblečení mohou předvést před ostatními. Navíc si rádi dopřávají luxus, a tak valnou většinu jejich oblečení tvoří drahé značky, kvalitní látky i střihy na míru. Na ceně jim příliš nezáleží, je pro ně hlavně důležité přitáhnout pozornost, k čemuž se nebojí využívat i extravagantnějších modelů.

Snaží se být těmi nejstylovějšími osobami v místnosti. Sledují ty nejnovější a nejzajímavější trendy a dost často se jimi i hned začnou řídit. Překvapené a závistivé pohledy na jejich hrdosti jen přidávají. Není pro ně totiž nic lepšího, než když ostatní dokáží ocenit jejich snahu.

Váhy

Váhy mají velice vybraný vkus, který se jen tak někomu nepodaří napodobit. Zajímají se o módu i nové trendy, ale nebojí se porušovat pravidla a trochu si stylové outfity upravit podle sebe. Rády se ale inspirují modely a modelkami a snaží se jejich kousky přenést i na svůj styl.

Umí opravdu překvapit a všichni se jimi budou chtít inspirovat. Není to však jen tak, Váhy paráděním a přemýšlením nad vhodným modelem stráví klidně celé hodiny. Vědí ale, co jim sluší a díky jejich smyslu pro estetiku, umí vše skvěle sladit a doplnit, takže jejich outfitům nikdy nebude chybět kreativita.

Vodnář

Vodnáři jsou za všech okolností originální a vymykají se obvyklým představám o módě. Své outfity většinou plánují dopředu, a tak mají vše pečlivě promyšleno. Umí ale být i dost spontánní a když se pro nějaký kousek nečekaně rozhodnou, prostě si ho oblečou.

Nejraději mají jednoduché kousky, které déle vydrží a dají se dobře kombinovat. Mají rádi i second handy, ve kterých dokáží vždy objevit něco neobvyklého a stylového. Oblékání berou jako způsob, jak vyjádřit svou osobnost a mohou proto občas i dost šokovat.

Přesto vždy vypadají skvěle a jejich styl ostatní obdivují. Navíc dokáží svým blízkým dávat hodnotné a užitečné rady, kterými se většinou všichni s radostí řídí.