Jak dobrá jste milenka podle vašeho znamení?

Jak dobrá jste milenka podle vašeho znamení?
Jste v posteli divoká, nebo se raději necháte zkrotit? Má vaše znamení tendence k nevěrám? Poznejte, jací jste v posteli podle vašeho znamení a jak na partnera působíte.

Beran (21. 3.–21. 4.)

Co se sexuálních partnerů týče, máte velmi vysoké nároky. Jste okouzlující a muži vás obletují. Máte z čeho vybírat, ale nevěra pro vás neexistuje, a to ani u partnera. Pokud něco chcete, jdete si vášnivě za svým.

Býk (22. 4. –21. 5.)

Jste okouzlující milenka a svou vášeň dokážete dávat bohatě najevo. Jste nezkrotná a umíte se plně soustředit jen na vašeho partnera. Nerada však experimentujete a raději se držíte při zemi.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Nejlépe se cítíte, když jste mužem obletovaná a opečovávaná. V sexu nedokážete vystát muže, který se k vám nechová s respektem nebo nedokáže naplnit vaše potřeby. Na oplátku se však ráda staráte i vy o něj.

Rak (22. 6.–21. 7.)

Potřebujete k sobě muže, který vás bude ochraňovat. Nejste iniciativní a především potřebujete cítit pouto a vzájemně si důvěřovat. Milujete romantiku a dlouhé předehry.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Toužíte, aby vás muži dobývali, ráda si totiž s nimi hrajete. Vedle sebe ale nesnesete žádného slabocha, potřebujete někoho, kdo snese vaši hru a ví, co chce. Sex si užíváte celým svým tělem.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Nejste typ ženy, která by se dokázala milovat na prvním rande. Nedokážete se pořádně uvolnit a trvá vám to i s partnerem, se kterým plánujete být déle než pár měsíců. Potřebujete romantiku a dlouhou předehru.

Váhy (23. 9.–23. 2.)

Máte potřebu se svému partnerovi líbit. Na vzhledu vám záleží a to jak u sebe, tak i u muže. Ráda držíte otěže a milujete, když vám partner lichotí a cítíte, že ho přitahujete.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Experimenty milujete a nebojíte se zacházet až do extrémů. Ráda chodíte rovnou na věc, předehru k sexu nepotřebujete. Na partnera ale máte vysoké nároky.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Nebojíte se říct, po čem toužíte, a v posteli mají proto věci jasný spád. Jste výborná milenka, ale potřebujete mít vždy navrch. Pokud vás partner omrzí, dokážete ho opustit a najít jiný objev.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Pociťujete strach z odmítnutí, a proto se navenek tolik neprojevujete. Pokud pak najdete muže, u kterého cítíte pouto, sex nikdy nezačínáte vy, i když ho máte ráda. Spíše než nové věci raději zůstáváte u osvědčených věcí. 

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Jste velmi citlivá a kvůli tomu k sobě potřebujete i citlivého partnera. Ráda zkoušíte nové věci, ale nikdy ne ty, které by vám mohly být nepříjemné. Milujete, když o sobě posloucháte od muže lichotky.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Hlavu máte v oblacích a partnera pečlivě vybíráte. Potřebujete se zamilovat a užít si pořádnou předehru, jinak k sexu nepřistoupíte. Abyste se uvolnila, potřebujete laskavého muže, pak ale naplno využijete svou představivost a vymýšlíte různé scénáře.

 

Zdroj:

  • KOLEKTIV AUTORŮ. Horoskopy. Ludgeřovice: Nakladatelství Pali, 2010. ISBN 978-80-87389-09-6.