Mezera mezi vašimi předními zuby je větší než normálně? Nevadí, má totiž pozitivní vliv na vaši osobnost

Mezera mezi vašimi předními zuby je větší než normálně? Nevadí, má totiž pozitivní vliv na vaši osobnost
Mezera mezi dvěma předními zuby je doteď brána jako nedostatek a nepomáhá tomu ani řada slavných celebrit, která ji hrdě nosí. Nejznámější je zpěvačka Madonna nebo herečka Vanessa Paradis. Co uděláte s vaší mezerou mezi zuby po tom, co vám řekneme, že má pozitivní vliv na vaši osobnost?

Proč mezera mezi zuby vzniká?

Mezera mezi dvěma předními zuby je stále některými lidmi považována za estetický problém. Dá se řešit a rozhodně se netýká jen předních zubů, právě vepředu je ale nejviditelnější. Než prozradíme, jak by šla mezera mezi dvěma zuby odstranit, je potřeba si říct, proč vůbec vznikla. Velkou roli hraje dědičnost. Má-li vaše babička nebo táta mezeru mezi zuby, je dost možné, že jí budete obdarováni také. Mezera mezi zuby však může vzniknout zrovna jen u vás, a to na základě vrozeného postavení zubů.

To, že nemáte mezeru mezi zuby teď, ještě neznamená, že vás nemusí potrápit později. Mezera se mezi zuby může vytvořit i časem, například vlivem parodontitidy nebo traumatickým skusem. Lze mezeru mezi zuby řešit? Ano! Zmenšit ji mohou speciální rovnátka, zamaskovat ji lze pomocí estetické dostavby zubů. Mezeru mezi vašimi zuby však nemusíte vůbec brát tak tragicky. Vždyť z astrologického hlediska má nemalý pozitivní vliv na vaši osobnost.

Jací jsou lidé s mezerou mezi dvěma předními zuby?

S hlavou vysoko vztyčenou se tedy můžete přidat k dalším celebritám, Zdroj: Sam Aronov / shutterstock

Lidé s mezerou mezi dvěma předními zuby jsou bezpochyby zajímaví. Mají smysl pro odpovědnost a vždy se snaží svou práci odvést dokonale. Tito lidé jsou velmi pracovití a rozhodní.

Mezera mezi zuby je znakem štěstí. Zaplněním mezery mezi zuby by si tito lidé mohli zabouchnout dveře k zářným zítřkům. Mezera mezi zuby je to, co je odlišuje od ostatních. Tito lidé mají své kouzlo, které mohou využít jak v profesním, tak i v osobním životě. Ačkoliv mezera mezi zuby může přitahovat více pozornosti, jsou tito lidé velmi společenští, přátelští a upovídaní. Těmto lidem nejspíš nebude vadit, když váš pohled bude sklouzávat na mezeru mezi zuby častěji, než je zdrávo.

Lidé s mezerou mezi zuby jsou inteligentní, kreativní a kupodivu šetřiví. To však v pozitivním slova smyslu. Když už se lidé s mezerou mezi zuby rozhodnou utrácet své prostředky, utrácejí moudře a s ohledem na budoucnost.

Mezera mezi zuby má své plusy

Vidíte, mezera mezi vašimi zuby rozhodně neznamená handicap. Naopak svědčí o tom, že jste silná a zdravá osobnost, kterou jen tak něco nerozhodí. S hlavou vysoko vztyčenou se tedy můžete přidat k dalším celebritám, které by sice měly dostatek prostředků na zamaskování mezery mezi zuby, ale neudělají to. Kromě Madonny nebo Vanessy Paradis má mezeru mezi zuby také Chris Martin, Eddie Murphy nebo Dakota Johnsonová.

 

Zdroje: