Meghan a Harry se vysmívají oblíbenému královskému domu Nott Cott: „Tak malý!“

Meghan a Harry se vysmívají oblíbenému královskému domu Nott Cott: „Tak malý!“
Seriál Harry a Meghan z dílny Netflixu budí v posledních dnech vlnu pozdvižení. Přispívají k tomu zejména některá vyjádření tohoto slavného páru, která v dokumentární sérii zazní. Opírají se tak například do svého bývalého bydlení na královské půdě.

Meghan Markleová a princ Harry jsou středem pozornosti již několik let. V poslední době se však ve světlech reflektorů – a tím pádem v hledáčku médií – objevují stále častěji v souvislosti s vydáním šestidílného dokumentu Harry a Meghan, který na začátku prosince vydala streamovací platforma Netflix. Seriál je přitom plný rozporuplných nařčení a vyjádření, které rozdělují společnost na dva týmy – fanoušky ukřivděného páru a podporovatele královské rodiny.

Ve čtvrtém díle svého pořadu se diváci dozvídají informace o životě Harryho a Meghan po jejich královské svatbě v roce 2018. Ti se v té době šokujícím způsobem vysmáli bydlení v Nottingham Cottage, kterou si oblíbila zejména zesnulá královna Alžběta II.

Nottingham Cottage, kterou bývalá královna láskyplně nazývala "Nott Cott", v minulosti hostila celou řadu významných osobností, včetně princů a tajemníků královské rodiny. Důležitost má toto místo navíc i přímo pro Harryho a Meghan, jelikož princ zde svoji tehdejší nastávající požádal o ruku.

Dávalo tedy poměrně velký smysl, že se po pohádkové svatbě Vévoda a vévodkyně ze Sussexu zabydleli právě v Nottingham Cottage, na pozemcích Kensingtonského paláce a nyní prozradili, jak jim připadala "malá".

Když princ Harry mluvil o domě, který mu královská rodina darovala k bydlení, řekl: "Z pohledu veřejnosti jsme prakticky žili v paláci. Byli jsme v domku, ale bydleli jsme na pozemcích paláce..." Meghan se pak posměšně přidala a řekla: "Kensingtonský palác zní velmi královsky. Samozřejmě, že ano. V názvu je palác, ale samotná Nottingham Cottage byla tak malá."

Princ Harry se dále podělil o to, že se skutečně jedná o chalupu na mírném svahu se skutečně nízkými stropy a dodal: "Tohle je opravdu nízký dům. Nevím, pro koho to bylo. Museli být skutečně malí.“

Jeho komentáře opět podpořila manželka Meghan, která dodala: "Prostě by se tam neustále mlátil do hlavy, protože je tak vysoký... Byla to prostě kapitola našeho života, kdy si myslím, že nikdo nemohl uvěřit, jak to v zákulisí vlastně vypadá."

Sussexovi pak také prozradili, jak Oprah Winfreyová jednou přišla do Nott Cott na čaj a komentovala to slovy, že "nikdo nikdy neuvěří", že tam princ Harry a Meghan žijí.

Seriál Harry a Meghan od Netflixu se zaměřuje na královskou svatbu Sussexů a drama, které po ní následovalo; jejich komentáře jistě rozvášní královské nadšence, a to právě vzhledem k tomu, že Nott Cott velmi milovala zesnulá královna Alžběta. Tímto prohlášením si tak možná pár tak trochu podřezal větev pod snahou stát se opět vítanými členy královské rodiny, a dost pravděpodobně také ztratí část své fanouškové základny.

Zdroje článku: