Věštba z magických zrcadel na červenec

Věštba z magických zrcadel na červenec
Co se týče počasí, červenec pravděpodobně přinese vysoké teploty a pocit léta a z astrologického hlediska je nadcházející měsíc velmi akční. Magická zrcadla slouží ke zjišťování událostí z minulosti i budoucnosti, ale u věštění z magického zrcadla je důležitá trpělivost, určité psychické nastavení a dost velkou roli hraje síla podvědomí.

Beran 

Vaše typické sebevědomí začne na začátku července zářit jasněji, protože začnete pociťovat určitý impuls v oblastech, kde jste se zasekli. Nový měsíc vám může přinést nečekané změny v práci, proto si naplánujte otevřenou a přímou diskusi se svým šéfem nebo zainteresovanou stranou.

Býk 

Uvízli jste ve vyjetých kolejích? Tento měsíc je skvělý pro rozšíření obzorů, i když je známo, že Býci nemají rádi změny. Je pravděpodobné, že se budete cítit mimořádně společensky a budete chtít vystoupit ze své komfortní zóny. Je to příznivá doba pro řešení vašich osobních přání.

Blíženci 

Ačkoli jste známí jako společenský živel, tento měsíc budete toužit po chvilce samoty. Na začátku července se budete chtít schovat doma, třeba s dobrou knihou. Možná pocítíte syndrom FOMO (strach z promeškání), ale v průběhu měsíce naleznete rovnováhu, která vám místo toho umožní zažít JOMO (radost z toho, že něco promeškáte).

Rak 

Chcete-li mít zdravé vztahy, musíte zavést určité hranice. Často máte pocit, že byste se nejraději plně oddali druhému, i když byste si ve skutečnosti měli část této lásky schovat pro sebe. Zvažte ale, kdo bere vaši laskavost jako samozřejmost. Po týdnech zocelování budete silnější a moudřejší.

Lev 

V profesním životě vás čekají velké změny. Ačkoli většina z nich je nečekaná, na růst se již nějakou dobu připravujete. Ačkoli se můžete cítit, jako by vás intenzivní nebeská energie náhle vytrhla z kukly, ve skutečnosti je to pro vás kosmický budíček, abyste začali žít život a dělat práci, kterou chcete.

Panna 

Ze začátku července můžete mít v rámci mezilidských vztahů problém se vyjádřit. Mlčení má svou daň, protože neradi mlčíte. Na konci měsíce můžete cítit, že se ve vás probouzejí emocionální kolapsy, ale nepotlačujte své myšlenky, abyste na ně nezapomínali.

Váhy 

Jestli v něčem vynikáte, pak v tom, že umíte zůstat klidným i v nepříjemných chvílích. Uprostřed července můžete zažívat vnitřní přetahovanou mezi prací a domovem. Nebojte se, rovnováhu a duševní klid naleznete na konci měsíce. Důležité pro vás bude stabilizovat vaší energii a připomenout si, co je pro vás důležité.

Štír 

Štíři, někdy můžete být v konfliktu i s těmi, na kterých vám záleží. Není to proto, že byste se jim chtěli vyrovnat, ale věříte, že láska je hra, která byla stvořena pro dva. Možná budete chtít znovu utéct a zjistíte, že staré strategie, které jste ve vztazích používali, už nefungují. Schovávaná je zábavná, když jste dítě, ale ne v případě, že se tak vyhýbáte skutečným problémům.

Střelec 

Červenec se pro vás může stát kouzelným obdobím sebepoznání a odhalení. Blížící se změny ve vašem bezprostředním okolí a emocionalitě ve vás vyvolají touhu poznat sebe sama na hlubší úrovni. Tento měsíc je ideální dobou pro osvěžení vašich cílů a lepší pochopení sebe sama. Meditujte nad svými současnými i budoucími vizemi, abyste pochopili, kam směřujete.

Kozoroh

Tento měsíc se připravte na sladké mámení, jelikož v rámci partnerství budete mít příležitost říct vašemu milovanému, co k němu cítíte. Dávat přednost potřebám druhých pro vás není nic nového, ale toto je příležitost ukázat svou něžnou stránku. Vaši blízcí vaši laskavost přijmou.

Vodnář 

Možná si myslíte, že se znáte. Nedovolte však, aby vás omezovaly již existující představy o vašich schopnostech. Soustřeďte se na pozitivní afirmace a změňte svůj myšlenkový proces.

Ryby

Nehledáte drama, to si vás najde během července samo. Snažte se užívat si všeho, co vám tento hravý měsíc nabízí. Mohou vás potkat vypjaté situace, ale snadno vycítíte negativní vibrace a budete vědět, komu věřit. Nechte se vést svou silnou intuicí.

Zdroj článku: