Čím bude listopadový úplněk, přicházející ve znamení Býka, zvláštní?

Čím bude listopadový úplněk, přicházející ve znamení Býka, zvláštní?
Kdy můžeme očekávat úplněk v listopadu roku 2022? Bude to přesně 8. listopadu v 00:02 hodin. Úplněk bude tentokrát ovlivněn znamením Býka. Listopadový úplněk je také pojmenováván jako Bobří nebo Mrazivý úplněk.  

Listopadový úplněk

Bobří úplněk nám pomůže otevřít složitá témata a také odkryje staré křivdy, které nás mohou opakovaně zraňovat. Budeme řešit také záležitosti, které se budou týkat naší dominance, sexu, majetku a peněz. Nebude výjimkou, když nás bude přepadat smutná a depresivní nálada.

Listopadový úplněk bude velmi silný a může negativně působit na náš psychický stav. Velmi silně budou ovlivněny citlivější osoby, které mohou trpět špatnými náladami a nespavostí.

Keltové říkali listopadovému úplňku Rákosový měsíc, který označuje období roku, kdy mohou lidé velmi snadno proklouznout do podsvětí.

Listopadový úplněk po zdravotní stránce ovlivní především oblast krku, mandlí, jícnu, hrtanu, hlasivek a také velmi důležité štítné žlázy. Citlivější mohou být také naše šíje či krční obratle. Proto se snažte svou krční páteř příliš nezatěžovat. Může být velmi příjemné navštívit maséra a dopřát si kvalitní masáž krční páteře a nebo teplý zábal.

Během listopadového úplňku budete pociťovat temné touhy, které ve vás nebudou vyvolávat příjemné pocity. Noc, na kterou připadne listopadový úplněk, bude jednou z nejmagičtějších nocí roku. Lidé by v období Bobřího úplňku měli využít k navazování nových vztahů a nových přátelství.

úplněk, zdroj: johnnysdee / Shutterstock

Při navazování nových vztahů je velmi pravděpodobné, že většina lidí bude mít štěstí a může narazit na svého životního partnera. Je důležité, abyste se cítili sami sebou a otevřeli své srdce. Nebojte se ukázat, kdo jste. Ten pravý partner vaše vlastnosti a vaši pravou stánku zcela jistě ohodnotí pozitivně.

Jak už bylo řečeno, listopadový úplněk bude ovlivněn znamením Býka. Toto znamení je vedeno planetou Venuší, je vyrovnané a klidné povahy, je praktické a má smysl pro zodpovědnost. Tyto vlastnosti u nás budou převládat během listopadového úplňku.

Období kolem 8. listopadu bude doprovázeno stabilitou, vyrovnaností a hojností. Budeme toužit po klidu a pohodlí domova, kde se budeme velmi rádi zdržovat. Je fajn užít si dny zachumlaní pod dekou s teplou kávou, čokoládou nebo čajem a na nepříznivé počasí se jen tak koukat z okna.

Během listopadového úplňku se můžete bezpečně věnovat svým finančním transakcím, pomocí kterých získáte finanční stabilitu a dokážete se zabezpečit. Investice se vyplatí, což ale neplatí pouze o povrchním majetku. Je důležité naučit se investovat do svého osobního rozvoje. Zkuste se inspirovat a začněte se sebevzdělávat.

Se znamením Býka může také souviset lenost a touha po hromadění nepotřebných věcí. Dejte pozor, abyste těmto vlastnostem nepropadli. Zkuste se udržet a neutrácet za úplné zbytečnosti. Tyto investice se vám nevyplatí a velmi lehce na nich proděláte. Zkuste svou energii spíše zaměřit na výše zmiňovaný osobní rozvoj.