Jaký bude leden pro všechny Štíry?

Jaký bude leden pro všechny Štíry?
Milí Štíři, vaše energie v novém roce 2022 z vás bude vyzařovat ze všech stran. Bude se vám celkově dařit. Tedy, ze začátku měsíce nebudou vaše ambice tak vysoké. Což se během měsíce změní k lepšímu. 

Práce

V oblasti práce očekávejte již na začátku ledna problémy. Vašeho nižšího pracovního výkonu si začnou všímat vaši nadřízení. Během tohoto měsíce vás to bude nabádat ke konfliktům, které vám také moc nepomůžou k důvěře od vašeho nadřízeného. Z toho důvodu vám bude zadávat méně důležité úkoly a nezapojí vás do větších projektů. Ke konci měsíce si začnete uvědomovat, že tímto stylem to nepovede k ničemu dobrému, a tak začnete měnit svůj přístup k zvýšení pracovní výkonnosti. Jen to zase moc nepřehánějte, abyste se zase úplně nevyčerpali.

Ne nadarmo se říká: „Všeho s mírou!”.

Láska

V lásce se vám bude naopak velmi dařit. Hvězdy jsou vám v tomto směru nakloněny. A to díky vlivu Venuše, která je s vaším znamením v dobrém aspektu, tedy je v dobrém sklonu pro osudové události. Všichni nápadníci, které potkáte, pro vás budou velmi zajímaví i dobře zajištění. Proto budete mít obtížné rozhodování, koho z nich si vybrat. Ale jen jeden se mezi nimi schovává, který je pro vás ideální. Proto vyčkejte a dlouho vybírejte toho pravého. 

V lásce se vám bude velmi dařit, Zdroj: pink panda / Shutterstock

Rodina

Rádi byste, aby u vás doma proběhly nějaké změny v interiéru? Nechte si poradit a pomoct od své rodiny. Společně vymyslete, jak si to u vás zútulnit. Věřte, že díky jejich nápadům budete opravdu hodně spokojeni a rodina se ráda zapojí do veškeré činnosti. Pokud ucítíte pocit svobody ve svém rozhodování, budete se rádi vracet domů a trávit čas se svou rodinou.

Zdraví

Jste ve velmi dobrém zdravotním stavu jak po psychické, tak po fyzické stránce. Budete velmi aktivní a začnete se věnovat nějakému sportu. Vybírat si pro vás nebude těžké, protože vás naplní skoro jakákoliv aktivní činnost. Určitá míra odpočinku vám také prospěje. 

 

Zdroje: