Wuykü horoskop z doby starých tibetských buddhistů

Wuykü horoskop z doby starých tibetských buddhistů
V astrologii, která byla vyvinuta v tibetských horách, najdeme tibetský horoskop. Jeden z nejznámějších se nazývá Wuykü horoskop. Na rozdíl od čínského horoskopu, druidského horoskopu a mnoha dalších jsou v tomto pouze čtyři znamení: mravenec, pavouk, štír a želva.

Symbolika, která není náhodná, protože tato zvířata byla považována za bohy. Jeho počátky začaly tisíciletí před narozením Krista a jeho vytvoření je připisováno skupině lidí známých jako akolyti, kteří studovali předpovídání budoucnosti. Je zajímavé poznamenat, že tibetská astrologie je věda o věštění, která klade největší důraz na duchovní svobodu, kterou mají všechny lidské bytosti. Obecně se tedy uznává, že lidé jsou strůjci svých vlastních osudů. Je to odvozeno ze zákonů karmy, které říkají, že každá bytost je výsledkem svých vlastních činů. Co tento velmi spirituální horoskop předpovídá vám a mezi které ze čtyř znamení se řadíte? To si přečtěte v dnešním článku. 

Pavouk (leden, únor, březen)

Toto znamení odpovídá měsíci lednu, únoru a březnu. Lidé narozeni ve znamení Pavouka budou během všech dvanácti měsíců v roce zdraví a tato energie a pohoda se jim v profesním životě velmi hodí. Bohužel v lednu zjistíte, že nemáte stabilní ekonomiku, protože jste utráceli hodně v minulém roce za věci, které nejsou vůbec potřebné. Ke konci měsíce tedy přehodnotíte své finanční zvyky. 

Ve vztahu budete konečně cítit trochu uvolnění. V posledních měsících jste měli pocit, že se pořád něco řešilo, což bylo velmi vyčerpávající. Tím, že se zaměříte na svoji práci, tak se najednou nebudou osobní problémy zdát tak hrozné. 

Mravenec (duben, květen, červen)

Lidé tohoto znamení se rodí v měsících dubnu, květnu a červnu. Pro buddhisty představuje toto malé zvíře odborníky na pořádek, a to díky dokonalosti své sociální organizaci. Jsou tam také určité podobnosti mezi mravenčím chováním a naším chováním, lidé je často považují za symbol síly a vůle. To se projeví i v lednu, kdy budete čelit nepříjemným situacím. Ty by mnohé položily, ale vy si dokážete udržet určitý nadhled. V práci budete mít více času na konverzaci s kolegy, utužíte vztahy. 

S vaším partnerem vyrazíte do společnosti, kde si oba dva uvědomíte, jak moc silné pouto mezi sebou máte. Přestanete tak mít pochybnosti, jestli žijete s tou správnou osobou. V lednu také začnete uvažovat více do budoucnosti a zvažujete dlouhodobé plány se svým protějškem.

Štír (červenec, srpen, září)

Toto znamení odpovídá měsíci červenci, srpnu a září. Lidé narozeni v tomto období zažijí velké změny v roce 2023. Připravte se na spoustu nových výzev, ale i příležitostí. 

V lednu tak budete muset často vyjít ze svojí komfortní zóny a seznamovat se s novými lidmi. I když vám někdo bude nesympatický, musíte si udržet profesionální výraz. Nikdy totiž nevíte, jaký kontakt se vám může hodit, zkuste tedy se všemi vycházet dobře. 

Želva (říjen, listopad, prosinec)

Lidé narozeni v říjnu, listopadu a prosinci patří do znamení želvy. V roce 2023 se můžete těšit na ukotvení svých hodnot. V minulosti jste několikrát jednali tak, že jste potom ve výsledku nebyli spokojeni. Nyní budete mít příležitost zamyslet se nad tím, na čem opravdu záleží, a určit si své priority.

Ve vztahu budete mít mírné spory, které ale nakonec přinesou lepší komunikaci a vyčištění vzduchu mezi vámi. Nezabývejte se příliš svými myšlenkami, přehnaným přemýšlením si jen navozujete stres.