Pro tebe, lásko: 8 nápadů na překvapení pro partnera

Pro tebe, lásko: 8 nápadů na překvapení pro partnera
Každý má rád příjemná překvapení. Romantické a roztomilé nápady k okořenění vztahu zaručeně potěší. Ať už s přítelem chodíte krátce nebo celé roky, promyšlená překvapení mu ukážou, jak moc vám na něm záleží. Znovu podnítí lásku, která možná vybledla pod tlakem každodenního života.

Přilepte malé poznámky na zrcadlo

Zanechte příteli svůdný milostný vzkaz na lepicím papírku na zrcadle. Nebo mu můžete něco napsat přímo na zapařené zrcadlo, zatímco se sprchuje. Totéž lze vlastně udělat na okně jeho auta. Jednoduché projevy vděčnosti či lásky, např. prosté „miluji tě“, mohou mít významný dopad na vztah. Váš partner určitě nepřehlédne, jak moc si ho ceníte.

Kupte mu vstupenky na oblíbenou akci

Zajistěte příteli vstupenky na jeho oblíbenou sportovní událost, stand-up comedy show nebo na koncert jeho oblíbené kapely. Darujete mu tak nevšední zážitek i možnost vytvořit si krásné vzpomínky. Samozřejmě můžete jít s ním a užít si skvělý večer.

Dopřejte mu profesionální masáž

I muži si užívají hýčkání. Přihlaste toho svého na den v lázních nebo rychlou olejovou masáž, aby si náležitě odpočinul. Ostatně, můžete se toho chopit i vy! S tím, jak provádět účinné masáže pro zklidnění svalů, vás seznámí videa na YouTube. Romantická masáž s květinami a svíčkami vašeho partnera zaručeně zbaví stresu a pomůže mu uvolnit se po náročném dni v práci. Ztlumte světla, pořiďte si esenciální oleje, luxusní ručníky a poskytněte mu péči, kterou si zaslouží.

Profesionální masáž potěší! Zdroj: Andrey_Popov / Shutterstock

Naplánujte večer s překvapením

Nemusíte čekat na výročí nebo narozeniny, překvapte svého miláčka kdykoliv! Uspořádejte mu večírek s překvapením nebo zarezervujte hotelový pokoj, abyste spolu mohli strávit kvalitní čas. Vyzvedněte ho z práce a vyrazte do vaší oblíbené hospůdky nebo na diskotéku a protancujte noc.

Uvařte mu jeho oblíbené jídlo

Cesta k mužskému srdci vede přes žaludek, to je stará známá pravda. Zjistěte, co má rád, a připravte mu romantickou večeři na krásných porcelánových talířích. Když uvidí, kolik úsilí se do toho promítlo, bude vás milovat ještě víc.

Uspořádejte filmovou noc

Tohle je skvělý nápad na levné rande, které vám umožní strávit příjemné pyžamové chvíle. O chladném víkendu se svou drahou polovičkou můžete sledovat sport nebo si pustit film, který jste oba chtěli už dlouho vidět. Nejlepší je nainstalovat si do obývacího pokoje projektor a reproduktory, zútulnit prostor polštářky, popadnout popcorn a dopřát si jedinečný filmový zážitek přímo doma. Pak už jen ztlumte světla a pomazlete se.

Jednoduché, a přitom skvělé rande! Zdroj: Prostock-studio / Shutterstock

Zahrajte si hry pro dospělé

Na internetu najdete karetní hry, které rozhodně nejsou určené dětem. Získejte balíček a naplánujte herní večer, kde si s partnerem zahrajete něco zajímavějšího než obyčejné šarády. Umožněte mu spatřit vaši divokou stránku a získejte při tom nějaké výhody.

Vytvořte video nebo mu dejte fotku

Sestřih vašeho vztahu s příhodnou písničkou v pozadí by mohl být perfektním dárkem k výročí nebo narozeninám. Spolu s romantickými momenty můžete dokumentovat i ty humorné. Pokud to není váš styl, co třeba zarámovaná fotografie vás dvou?

Zdroje článku: