Krása má všechny velikosti aneb 5 nejznámějších plus size modelek, které se za faldíky rozhodně nestydí

Krása má všechny velikosti aneb 5 nejznámějších plus size modelek, které se za faldíky rozhodně nestydí
Krása se prostě měřit nedá a už vůbec nemá míry 90-60-90. Důkazem jsou tyto známé modelky, které dokázaly prorazit i s nějakým tím kilem navíc a pomerančovou kůží.

Natalia Lorenzo

Tato dvacetiletá kolumbijská kráska měla odmalička problém s posměšky spolužáků na účet její postavy. Tato slovní šikana přešla postupem času až v poruchu příjmu potravy. Když se totiž Natalia rozhodla s kily zatočit a zhubnout, nemyslela na nic jiného než na kalorický deficit, dokonce občasné povyražení pro ni bylo úplně pasé. A tak, když se jednou v hlídání potravin zkrátka neudržela, začala přijaté potraviny po konzumaci zvracet. Dnes už ale komplexy netrpí a dává to znát. Je z ní sebevědomá mladá žena, která se nestydí za to, že nemá míry jako modelka Victoria's Secret. Natalia má na Instagramu více než 215 tisíc fanoušků, kteří ji v její cestě podporují.

Čtěte také: Jsou krásné a slavné, doma je ale skoro nikdo nezná. Které modelky uspěly v zahraničí víc než u nás

Iskra Lawrence

Podobně jako Natalia, také tato modelka musela ujít dlouhý kus cesty k porozumění vlastnímu tělu. Zkoušela všemožné diety, plány, detoxy a kdoví co ještě, postupem času si ale uvědomila, že nejlepší potenciál má být sama sebou. Iskra brzy oslaví 30. narozeniny a má za sebou ohromné zkušenosti v oblasti modelingu, předváděla například na slavném New York Fashion Weeku, kde vynesla spodní prádlo značky Adore Me, se kterou ráda spolupracuje. Na Instagramu má více než 4,5 milionu sledujících, často se zde chlubí svou dokonalou rodinou.

Čtěte také: Nejúspěšnější české modelky. Která se vám nejvíce líbí

 

 

Tara Lynn

Osmatřicetiletá dáma, které bychom tipli tak maximálně pětadvacet, to je Tara Lynn. Možná Vám to jméno příliš neřekne, ačkoliv se jedná o jednu s nejúspěšnějších dam v oboru. Dodnes se často objevuje na titulních stranách časopisů jako Elle, Vouge a další. Taru sleduje na Instagramu více než půl milionu fanoušků, kteří zde mohou obdivovat jak profi fotky, tak i záblesky z jejího osobního života.

Čtěte také: Tito neobvyklí modelové a modelky ukazují, že být odlišný se vyplatí

Candice Huffine

Tato Američanka je živým důkazem toho, že člověk své geny zkrátka nezapře. Candice miluje sport, často se věnuje běhu, i nějakému tomu posilování, jako může jejích 213. tisíc fanoušků na Instagramu každý den sledovat. Také ona přiznala, že dospívání pro ni v tomto ohledu nebylo příliš jednoduché, postupem času si ale začala uvědomovat, jak je její tělo vlastně krásné. Ačkoliv už Candice pomalu táhne na 40, nikdo by to do ní nejspíš neřekl.

Čtěte také: Emily Ratajkowski: modelka, feministka, propagátorka nahoty a fanynka Juventusu

Ashley Graham

Nejznámější plus size modelku jsme si nechali nakonec. Ashley se nejvíce proslavila titulní fotografií na magazínu Sports Illustrated Swimsuit Edition, kde plus size modelky k vidění příliš nebývaly. Může se chlubit i focení pro Vouge, Elle, a další prestižní časopisy. Modelka propaguje body positivity přístup, a to hlavně na svém Instagramu, kde často fotí své tělo i s celulitidou, nebála se také přidat fotky po porodu a vyzývá všech svých 12 milionů fanoušků, aby se měli rádi takový, jací jsou. 

Čtěte také: Pavlína Pořízková: Rodačka z Prostějova, která se stala jednou z prvních světových topmodelek