Jaká jste pohádková královna podle znamení?

Jaká jste pohádková královna podle znamení?
Snad každá žena se někdy vcítila do role pohádkové královny, která jí byla nejsympatičtější. Ale víte, která královna jste podle znamení zvěrokruhu? Čtěte dál a dozvíte se to. Jelikož u většiny nejsou známá jména, poznáte je podle pohádek, v nichž hrají svou roli.

Beran (21. března – 19. dubna)

Snímek Červánková královna pojednává o vašem chování. Královna zde začaruje dceru svého manžela. Touží po lásce svého manžela a nezachová se dobře, což se později obrátí proti ní, a to alespoň párkrát za život prožijete také vy, a sice svým jednáním.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste nesmírně pracovitá, ale často poleháváte. Víte, jak co funguje, a vyžadujete pořádek. Stejně jako včelí královna z polské pohádky Včelka Mája, kterou sice nemůžeme zahlédnout, ale přesto je jisté, jakou má povahu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte spoustu možností, jak se zbavit lidí, s nimiž nechcete nic mít. A jste ochotna přitvrdit, pokud to po dobrém nejde. Stejně jako královna Alexandra z pohádky Sedmero krkavců, která se zbavila zákeřným způsobem nejen svých sedmi synů, ale také čarodějnice.

Rak (22. června – 22. července)

Jste vskutku rodinný typ. Myslíte na dobro vašich dětí, pokud se vám poštěstí nějaké mít. Královna z pohádky Šípková Růženka se o svou dceru starala, poněvadž byla její jediné dítě, a sdílí s vámi svou lásku ke svým nejbližším.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste panovačná jako královna ze snímku Sněhurka a sedm trpaslíků. Pokud nejste nejlepší na světě, uděláte vše proto, abyste se tou nejlepší stala.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nesnesete, pokud někoho požádáte, aby něco udělal, a jakmile si další den zkontrolujete jeho práci a zjistíte, že se nic nestalo, naštvete se, protože nenávidíte porušování disciplíny. Stejně jako královna z pohádky O třech přadlenách.

Váhy (23. září – 23. října)

Chcete všechny ochránit před zlem a přejete si, aby všichni byli hodní. Jste jako královna elfů ze snímku Princezna Fantaghiro. Zlo je pro vás nepřístupné, bohužel se proti vaší vůli stále ve světě děje.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud se něco nestane podle vašeho očekávání, začnete útočit, abyste dosáhla svého. Srdcová královna z pohádky Alenka v říši divů funguje na stejném principu. Děsilo ji, když jí bylo oznámeno, že následovnicí trůnu se stane její sestra.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Milujete přírodu a všechna zvířata. Nemyslíte nic špatně, naopak si přejete dobro pro všechny. Stejné to má i Mirana, která je mladší sestrou srdcové královny. Pochází ze snímku Alenka v Říši divů.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste klidná a pracovitá, máte vrozenou schopnost vést lidi a přitom k nim být milá. Chcete pro všechny jen to nejlepší. Stejnou pozoruhodnou vlastnost má také královna Alžběta II. z animované seriálové verze Mr. Bean, která je pokládána za pohádku.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Řešíte všechno po svém jako královna z filmu Mravenčí polepšovna. Neposloucháte rady ostatních, spíše je chrlíte, kde se dá, sami.

Ryby (19. února – 20. března)

Jste společenská osoba, nejste extrovert, ale ani se společnosti nevyhýbáte. Královna Lilien z pohádkové série Shrek se vyznačuje stejnou osobností. Žije prolínáním skutečného života a fantazie. Dlouhou dobu věřila, že se kletba její dcery nenaplní.

 

Zdroj:

  • autorský text