Jak komunikovat s mužem ve znamení Blíženců

Jak komunikovat s mužem ve znamení Blíženců
Potkali jste úžasného muže, který vás přitahuje, ale nevíte, jak s ním navázat hovor? Podívejte se na několik tipů, jak oslovit muže ve znamení Blíženců, abyste byli úspěšní.

Buďte odvážní

Blíženci se nedokáží dlouho soustředit, proto je důležité upoutat jejich pozornost dříve, než vám zmizí z očí. Buďte odvážní. Udělejte něco, co není úplně obvyklé. Blíženci jsou rádi překvapováni a vůbec jim nevadí trochu potrhlosti. Nebojte se experimentovat a zkusit být trochu troufalí.  

Poslouchejte, o čem mluví

Pro Blížence je verbální komunikace na prvním místě. Buďte proto ve střehu, kdykoli Blíženec mluví a pohotově reagujte. Pokládejte mu otázky a podělte se s ním o své názory. Muž ve znamení Blíženců hledá někoho, s kým si bude moci kdykoliv popovídat. Proto je pro něj důležité, jak budete v prvním rozhovoru akční. Většinou se rozhodne právě podle vašich prvních odpovědí.

Nikdy neříkejte, že je příliš upovídaný. To by pro něj bylo příliš zraňující.

Nestěžujte si

Typický muž v Blížencích je velký optimista. Rád se obklopuje jinými pozitivními lidmi, protože negativita a stížnosti snižují jeho náladu. Snažte se vést konverzaci v optimistické rovině a stížnosti hoďte pro tentokrát za hlavu. 

Pohybujte se v intelektuální společnosti

Blížence většinou potkáte na nějaké vernisáži, v galerii nebo na vědecké konferenci. Jsou to myslitelé, kteří intelektuálním světem žijí. Pokud jste zaměřeni podobným směrem, máte téměř vyhráno. Pokud vás však vědecký či umělecký život nezajímá, muž v Blížencích to brzy pozná a vy ztratíte jeho zájem.

Na svém názoru si trvejte

Máte-li odlišný názor než on, jděte s ním ven. Pokud váš názor tento muž odmítne, nedejte se a svůj postoj obhajujte. Blíženci rádi přemýšlí, a je-li váš názor podložen logickými argumenty, nechají se také rádi přesvědčit. 

Žertujte

Nikdo ze znamení není větším fanouškem žertování než Blíženci. Je to pro ně jeden ze způsobů, jak příjemně trávit volný čas ve společnosti nebo cesta, jak druhého poznat. Držte s mužem v Blížencích krok tak, že mu jeho vtipy stále vracíte zpět. On je hrdý, že vás může oslnit svým důvtipem, a to že jste naskočili na jeho vlnu, je pro něj důkazem, že se mu to daří. 

 

Zdroje: