Jak komunikovat s mužem ve znamení Ryb

Jak komunikovat s mužem ve znamení Ryb
Muži ve znamení Ryb jsou mystičtí mořeplavci, jsou zasnění, romantičtí a mají spoustu citů. Jejich citlivá a empatická povaha je také činí vynikajícími v komunikaci s lidmi – jsou to přirození diplomaté. To znamená, že mohou pracovat v podstatě s kýmkoli a vyhlazovat napětí v jakékoli skupině lidí.

Jak komunikovat s mužem ve znamení Ryb (21. 2. –⁠ 20. 3.)

Nechcete se jít na prvním rande s mužem Rybou potápět? Pokud nezapojíte do rande vodu, najděte něco, co uchvátí představivost vašich Ryb, jako je sledování filmu nebo společná návštěva muzea umění. Poté jděte na koktejl nebo zmrzlinu, abyste mohli probrat všechny své myšlenky a pocity.

Ryby milují pohodlné a útulné prostředí, takže očekávejte v jeho bytě velkou pohovku, měkoučké přikrývky a spoustu nadýchaných polštářů. Jsou v kontaktu se svou představivostí a duchovní stránkou, takže na jejich stěnách pravděpodobně uvidíte nějaké snové umělecké dílo, krystaly roztroušené po jejich domě a důkazy o jejich kreativitě. Představte si sešity plné ručně psaných básní, akvarelů a černobílých fotografií.

Stejně jako ostatní vodní znamení Štíra a Raka, i Ryby zaujímají k přátelství přístup kvalita před kvantitou. Pravděpodobně má několik super blízkých nejlepších přátel, ale nevidí potřebu širokého okruhu známých. Každopádně je naprosto šťastný, že může dělat věci sám!

Ryby jsou jedním z nejsentimentálnějších znamení zvěrokruhu, takže jim darujte něco opravdu zvláštního, pokud se mu chcete dostat pod kůži. Třeba ručně psanou báseň, zarámovanou fotku vás dvou, dort, který jste si upekli vy sami, nebo mu pořiďte zážitek. Naplánujte si romantickou víkendovou dovolenou, vezměte ho do jeho oblíbeného koktejlového baru nebo si sbalte piknik na sladké odpolední rande.

Muž narozený ve znamení Ryb je totální loď snů. Je koketní, okouzlující a romantický a jako vodní znamení také introvertní a emocionálně založený. Přesněji řečeno, je to nejemotivnější znamení ze všech. 

Pokud pošlete zprávu muži ve znamení Ryb, bude se cítit výjimečně, Zdroj: Antonio Guillem/ Shutterstock

Jeho znamení je také klasifikováno jako proměnlivé. To se nejvíce odráží v jeho neustále se měnících náladách. Oplývá proudem emocí, který nikdy nepolevuje a má nesmírnou představivost.

Pokud pošlete zprávu muži ve znamení Ryb, bude se cítit výjimečně. Znáte ty muže, kteří potřebují pronásledovat své milované, aby si udrželi jejich zájem? To nejsou Ryby. Ve skutečnosti mohou být tito muži trochu stydliví. Představte se, použijte rafinovanou výmluvu k zahájení konverzace nebo ho pozvěte na setkání.

Ve svém srdci chtějí Ryby cítit, že je o ně postaráno. Pravidelně přes text kontrolujte, jak se cítí. Projevte starost o jeho emocionální pohodu a bude mít pocit, že jste vším, co hledal. Navíc dokazujete, že jste velkorysí, milující a emocionálně intuitivní.

Ryby jsou vodní znamení, takže se s vámi budou chtít emocionálně spojit. Pošlete jim textovku, která prokáže, že jste emocionálně otevření a intuitivní. Počkejte, až se zeptá, jak se cítíte, nebo to zapracujte do rozhovoru sami. Pokud můžete, sdílejte složité, hluboké emoce a snažte se mu nabídnout nějaké detaily. 

Ryby jsou kreativní znamení, takže tento muž bude doufat, že také milujete umění. Zeptejte se ho na jeho kreativní projekty, vysvětlete mu své vlastní projekty nebo diskutujte o své oblíbené hudbě, umění a knihách. Pro Ryby je umění důležitou součástí života. Spojte se s ním v této oblasti a získáte vysoké body. Navíc se mu bude líbit, že projevujete zájem o jeho koníčky, protože miluje přemýšlivé lidi.

Muži tohoto znamení si ne vždy mohou užívat rozhovory o věcech, které milují, jako je spiritualita a fantazie. Dopřejte mu tuto možnost a on si bude myslet, že jste ta nejvíce vzrušující a nejzajímavější osoba, jakou kdy potkal. 

Zdroje článku: